Dohc Vtec Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 1.349 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #1 İnternetten 2 müzik indirip flaşa attım teybe takınca error yazıp müzik çalmıyor. Eskiden çalıyordu formatladiktan sonra böyle oldu.
İnternetten 2 müzik indirip flaşa attım teybe takınca error yazıp müzik çalmıyor. Eskiden çalıyordu formatladiktan sonra böyle oldu.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #2 Neyi formatladın? Bekli yüklediğin müzik formatını kabul etmiyordur artık.
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.884 Çözümler 40 24 Şubat 2022 #3 MP3 mü? MP3 ise IDRemover programı ile refresh yaparsanız belki düzelebilir.
iamshared Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Şubat 2022 #4 müziklerin formatlarını type desteklemiyor olabilir
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #5 Flash belleğinizin üzerine sağ tıklayın ve biçimlendirme menüsündeki her şeyi varsayılan olarak ayarlayın ve biçimlendirin.
Flash belleğinizin üzerine sağ tıklayın ve biçimlendirme menüsündeki her şeyi varsayılan olarak ayarlayın ve biçimlendirin.
Dohc Vtec Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 1.349 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #6 Silinen üye dedi: Neyi formatladın? Bekli yüklediğin müzik formatını kabul etmiyordur artık. Genişletmek için tıkla... Flaşı formatladım saygısızlık yapma dedi: MP3 mü? MP3 ise IDRemover programı ile refresh yaparsanız belki düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Mp3 olarak indirdim deneyeceğim hocam ama eskiden böyle uğraşmıyordum indirip atıyordum direk çalıyordu iamshared dedi: müziklerin formatlarını type desteklemiyor olabilir Genişletmek için tıkla... Mp3 formatında müzik teyp aynı teyp önceden sıkıntı yoktu Dohc Vtec dedi: Flaşı formatladım Mp3 olarak indirdim deneyeceğim hocam ama eskiden böyle uğraşmıyordum indirip atıyordum direk çalıyordu Mp3 formatında müzik teyp aynı teyp önceden sıkıntı yoktu 2 teypte denedim ikisinde hata veriyor çalmıyor Genişletmek için tıkla... Dohc Vtec dedi: Flash belleğinizin üzerine sağ tıklayın ve biçimlendirme menüsündeki her şeyi varsayılan olarak ayarlayın ve biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... O şekilde formatlı şuan hocam
Silinen üye dedi: Neyi formatladın? Bekli yüklediğin müzik formatını kabul etmiyordur artık. Genişletmek için tıkla... Flaşı formatladım saygısızlık yapma dedi: MP3 mü? MP3 ise IDRemover programı ile refresh yaparsanız belki düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Mp3 olarak indirdim deneyeceğim hocam ama eskiden böyle uğraşmıyordum indirip atıyordum direk çalıyordu iamshared dedi: müziklerin formatlarını type desteklemiyor olabilir Genişletmek için tıkla... Mp3 formatında müzik teyp aynı teyp önceden sıkıntı yoktu Dohc Vtec dedi: Flaşı formatladım Mp3 olarak indirdim deneyeceğim hocam ama eskiden böyle uğraşmıyordum indirip atıyordum direk çalıyordu Mp3 formatında müzik teyp aynı teyp önceden sıkıntı yoktu 2 teypte denedim ikisinde hata veriyor çalmıyor Genişletmek için tıkla... Dohc Vtec dedi: Flash belleğinizin üzerine sağ tıklayın ve biçimlendirme menüsündeki her şeyi varsayılan olarak ayarlayın ve biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... O şekilde formatlı şuan hocam