Çağan Küpeli Yoctopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #1 USB'ye indirdim ama açılmıyor, hiçbir şekilde açamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2022
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #2 Çağan Küpeli dedi: USB'ye indirdim ama açılmıyor, hiçbir şekilde açamıyorum. Genişletmek için tıkla... USB'ye yazdırmanız lazım indirmeniz değil. Rufus ile USB'ye yazdırın ISO'yu.
Çağan Küpeli dedi: USB'ye indirdim ama açılmıyor, hiçbir şekilde açamıyorum. Genişletmek için tıkla... USB'ye yazdırmanız lazım indirmeniz değil. Rufus ile USB'ye yazdırın ISO'yu.
Khaled Istom Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 224 Çözümler 6 Yer Batı Trakya 24 Haziran 2022 #3 Çağan Küpeli dedi: USB'ye indirdim ama açılmıyor, hiçbir şekilde açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl açılmıyor? USB'den boot edemiyor musunuz?
Çağan Küpeli dedi: USB'ye indirdim ama açılmıyor, hiçbir şekilde açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl açılmıyor? USB'den boot edemiyor musunuz?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 24 Haziran 2022 #4 Çağan Küpeli dedi: USB'ye indirdim ama açılmıyor, hiçbir şekilde açamıyorum. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını USB'ye nasıl attınız?
Çağan Küpeli dedi: USB'ye indirdim ama açılmıyor, hiçbir şekilde açamıyorum. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını USB'ye nasıl attınız?