USB'yi antivirüs programı ile nasıl tararım?

Glank

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Babamın iş için kullandığı bir USB'si var ve genelde iş yerinde ki çoğu PC'den dosya alıyor aktarıyor vs. yüksek ihtimalle o sırada virüs bulaştı. Ben kendimce Kaspersky ile tarama yaptım ama bir sürü virüs buldu, ama virüs olarak algıladığı dosyalar babamın iş için kullandığı önemli ve özel dosyalar dosyalara zarar vermeden bu USB'yi virüslerden nasıl arındırırım? Teşekkürler. (Program tavsiyelerine açığım henüz bir program indirmedim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky İnternet Security Free indirin. Menüden çıkarılabilir disk taraması yapın. Zaten her flash taktığınızda Kaspersky yüzeysel tarar siz yine de menüden taratın. Sonra virüsleri karantiya alacaktır oradan silinmesini istemediğin dosyaları tut diyebilirsin.

Uygulama varsa onlara zararlı kod enjekte etmiş olabilir. Dosya eğer bu kodlardan temizlenemiyorsa antivirüs tarafından karantinaya alınır. Eğer o dosyayı tutar da yeniden çalıştırırsanız virüs yeniden aktif olur. Uygulamaları kaynağından yeniden tedarik etmeyi denersiniz. Yoksa daha büyük sorunlara yol açması muhtemel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…