Selamlar tekrardan herkese. Windows 10'da USB'yi çıkarırken mavi ekran hatası alıyorum. Airties 2315 kullanıyorum. Forumlarda karşıma çıkan her türlü şeyi denedim. Driver indirdim kurdum sildim tanıttım, fakat nafile. Bilgisayarda bir kaç işlem yaptığım zaman mavi ekran alıyorum, ya da USB'yi direk çıkartırsam yine mavi ekran alıyorum. Minidump paylaştım. Değerli vaktinize ayırabilirseniz çok sevinirim. DN:ASUS USB-N10 NANO 150 Mbps Kablosuz USB Adaptör sipariş ettim.
Selamlar tekrardan yardımlarınız için öncelikle teşekkürler. Şuan yeni bir modem aldım ASUS N10-NANO modeli lakin şimdide şöyle bir sıkıntı var Airtes 2350 de 150 Mbps ASUS N10 da aynı mavi ekran sorunum sona erdi fakat Airtes ile internette rahat bir şekilde gezebilirken ASUS ile modemi görüyorum bağlanıyorum ama ya internet yok diyor yada çok aşırı yavaş driverda kurdum hatta Windows 10 tanımasına rağmen kurdum Driver ama bunun bir sebebi olabilir mi ? 150 Mbps çekim gücüne sahip iki cihazda böyle farklılık olabilir mi ?
Eklemeyi unuttum internetim alt katımdaki ev sahibinden kullanıyorum.
Bağlantı zayıf ise uzaklıktan dolayı bahsettiğim durum olabililir. Yada sistem çok fazla şişmiş olabilir, gerekli bakımı veya daha uygun olan temiz kurulum sonrası sürücüyü kurup deneyebilirsin.