Daxos Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 563 28 Haziran 2025 #1 Kurulum ekranı bitiyor, USB belleği çıkarıyorum ve USB belleği takmadığım ekrana atıyor. Belleği çıkarmazsam başa sarıyor. Ne yapsam çözemedim.
Kurulum ekranı bitiyor, USB belleği çıkarıyorum ve USB belleği takmadığım ekrana atıyor. Belleği çıkarmazsam başa sarıyor. Ne yapsam çözemedim.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 28 Haziran 2025 #2 Belleği çıkardığınız halde Windows Kur ekranı mı açılıyor efendim doğru mu anladım?
Daxos Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 563 28 Haziran 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Belleği çıkardığınız halde Windows Kur ekranı mı açılıyor efendim doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... çıkarırsam bu ekran geliyor; çıkarmazsam tekrar boot ekranı geliyor.
Sakuya Izayoi dedi: Belleği çıkardığınız halde Windows Kur ekranı mı açılıyor efendim doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... çıkarırsam bu ekran geliyor; çıkarmazsam tekrar boot ekranı geliyor.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 28 Haziran 2025 #4 Windows'un doğru bir şekilde diske kurulduğundan emin misiniz?
Daxos Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 563 28 Haziran 2025 #5 Sakuya Izayoi dedi: Windows'un doğru bir şekilde diske kurulduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Rufus aracılığı ile kurdum hocam eminim.
Sakuya Izayoi dedi: Windows'un doğru bir şekilde diske kurulduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Rufus aracılığı ile kurdum hocam eminim.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 28 Haziran 2025 #6 Daxos dedi: Rufus aracılığı ile kurdum hocam eminim. Genişletmek için tıkla... Windows Kur'da(?) disk gözüküyor mu kontrol eder misiniz? Hedef diskiniz SATA mı?
Daxos dedi: Rufus aracılığı ile kurdum hocam eminim. Genişletmek için tıkla... Windows Kur'da(?) disk gözüküyor mu kontrol eder misiniz? Hedef diskiniz SATA mı?
Daxos Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 563 28 Haziran 2025 #7 Sakuya Izayoi dedi: Windows Kur'da(?) disk gözüküyor mu kontrol eder misiniz? Hedef diskiniz SATA mı? Genişletmek için tıkla... Görünüyor hocam, SSD.
Sakuya Izayoi dedi: Windows Kur'da(?) disk gözüküyor mu kontrol eder misiniz? Hedef diskiniz SATA mı? Genişletmek için tıkla... Görünüyor hocam, SSD.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 28 Haziran 2025 #8 BIOS'dan Boot Order'ı kontrol eder misiniz? UEFI Shell kendini en üste çekmiş olabilir o halde.
Daxos Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 563 28 Haziran 2025 #9 Sakuya Izayoi dedi: BIOS'dan Boot Order'ı kontrol eder misiniz? UEFI Shell kendini en üste çekmiş olabilir o halde. Genişletmek için tıkla... Boot menüsünden usb yi en üste aldım hocam, farklı bir usb den de deneyeceğim sanırım.
Sakuya Izayoi dedi: BIOS'dan Boot Order'ı kontrol eder misiniz? UEFI Shell kendini en üste çekmiş olabilir o halde. Genişletmek için tıkla... Boot menüsünden usb yi en üste aldım hocam, farklı bir usb den de deneyeceğim sanırım.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 28 Haziran 2025 #10 Daxos dedi: Boot menüsünden usb yi en üste aldım hocam, farklı bir usb den de deneyeceğim sanırım. Genişletmek için tıkla... Kurulum bittiyse SSD'yi ya da Windows'u en üste almayı dener misiniz efendim? Bu arada resmi disk görüntüsünü kullandınız değil mi kurulum için.
Daxos dedi: Boot menüsünden usb yi en üste aldım hocam, farklı bir usb den de deneyeceğim sanırım. Genişletmek için tıkla... Kurulum bittiyse SSD'yi ya da Windows'u en üste almayı dener misiniz efendim? Bu arada resmi disk görüntüsünü kullandınız değil mi kurulum için.