USDT/TRY trade eden var mı?

French ArKaDaTa

Hectopat
Arkadaşlar usdt/try paritesi üzerinden kar odaklı alım satım yapan, trade eden var mı? Varsa stratejilerini paylaşabilir mi? Üzerine biraz sohbet edelim.

3 ay önce dolar 24 küsur seviyelerindeyken taksitli nakit avans çekip dolar almıştım. Taksitlerim bitti ve dolar 28'e yaklaşıyor.

2018'den beri bütün birikimimi dolarda tutuyorum. Arada yurtdışı seyahatlerim de oluyor ve yurtdışında çalışıp Türkiye'ye döndüğümde, dövizimi elimden geldiği kadar muhafaza etmeye çalışıyorum.

Banka kartımın TL hesabı genelde 2 haneli sayıları görmez. Paranın tamamını dolar olarak tutarım. Harcama yapamam gerektiği zaman kredi kartımı kullanırım. Kredi kartımın borcunun ödeyeceğim gün elime TL geçerse TL ile, yoksa o gün sabah 9 akşamüstü 5 arası dolar bozup kredi kartı borcumu öderim.

Bankanın parasını harcamayı, elimdeki dövizi bozmaya tercih ediyorum.

Arkadaşlar usdt/try paritesi üzerinden kar odaklı alım satım yapan, trade eden var mı? Varsa stratejilerini paylaşabilir mi? Üzerine biraz sohbet edelim.

Onu bilmemde istersen trade hakkinda sohbet edebiliriz buraya iletisim icin DC ya da Telegram vermek sucmu bilmem ama cunku oyle konulari irdeliyebilecegim birileri yok

Hocam 2018'den beri elinizde tuttuğunuz birikim 20-25k dolar üzerindeyse yazık olmuş paraya öncelikle onu belirteyim. Tabii yaşantınızı bilmiyorum belki hiç ihtiyacınız yoktur ancak ben de bu sorunu yaşıyorum şu anda. Elimi nereye atsam faiz. Borsa faizli, vadeli işlemler caiz değil. Bir alabileceğimiz tarla vs. var sanırım o da aldın şanslıysan kazanırsın.

Onu bilmemde istersen trade hakkinda sohbet edebiliriz buraya iletisim icin DC ya da Telegram vermek sucmu bilmem ama cunku oyle konulari irdeliyebilecegim birileri yok

BTC altcoinler vs. hiç bilgim yok. 2 yılda spot arbitrajdan 200k üzeri kazanç sağladım. Şu an kullandığım yerlerde sıkıntı oldu yapamıyorum. Bir şekilde yeni yollar arıyorum arbitraj için.

BTC altcoinler vs. hiç bilgim yok. 2 yılda spot arbitrajdan 200k üzeri kazanç sağladım. Şu an kullandığım yerlerde sıkıntı oldu yapamıyorum. Bir şekilde yeni yollar arıyorum arbitraj için.

Oda karli bir şey ama yorucu bayağı.

Hangi bankayı kullanıyorsunuz acaba? Altın, dolar konusunda en uygun bankayı arıyorum da.

Hangi bankayı kullanıyorsunuz acaba? Altın, dolar konusunda en uygun bankayı arıyorum da.
2010'dan beri İş Bankası'nı kullanıyorum. Tek sebebi devlet bankalarına güvenmediğim ve Türkiye'nin en güvenli, iyi hizmet veren bankası olduğu için.

Oranlara gelirsek, İş Bankası'nın sunmuş olduğu altın/döviz oranları ortalama sayılır. Kötü değil ama çok iyi de sayılmaz. Amacınız en iyi oranları veren bir banka ile çalışmak ise diğer bankaların kur oranlarına bir göz atın. Örneğin Ziraat bugün doları 28.2'den satarken İş Bankası 28.3'ten satıyor. Minimal bir fark var.

Hocam sizce benim doları en ucuz hangi bankanın verdiğimden haberim yok mudur? bence siz biraz daha araştırın. Merkez bankasının 5 kuruş üzerinde veren banka var. İşbank ayırtılmayan hesapta 1 gündür bulunmayan TL'yi aynı gün içinde ödemeyen tek banka. Ben neden TL'de durup paramın 0.1 0.2 0.3 oranında eriteyim?

Cevabım, altındı yaptığım @tanakasuna içindi.

Sizin yazdıklarınızda da hiç bir şey anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…