usdtbbc.com güvenli mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu site ilgili herhangi bir bilginiz bulunuyor mu? Doğru düzgün bir bilgi bulamadım internette.

Ama Binance ile de işlem yapılabiliyor. Binance yetkililerine sorduğumda bilgileri olmadığını söylediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyisi Binance'nin kendisinden yap boyle saçma siteleri girme dolandırılırsın.

Aktif kullanırım kripto borsalarını ama hiç duyup denk gelmedim bahsettiğiniz siteye.

Site surekli bana bir kullanici adi ve sifreyle mesaj atiyordu. Ben de giris yaptim. Sonra hemen ciktim. Bir sorun olur mu?

Aga neden giriş yaptın dolandırıcı bu site.

Şu an elimde 283790.00USDT bulunan bir usdtbbc hesabı mevcut. Paranın gerçekliğine dair ve parayı nasıl hesaptan çıkarabileceğime dair bir bilgim yok.

Şu an elimde 283790.00USDT bulunan bir usdtbbc hesabı mevcut. Paranın gerçekliğine dair ve parayı nasıl hesaptan çıkarabileceğime dair bir bilgim yok.
Aynı şekilde bende de mevcut. Hesap bilgileri SMS olarak mı geldi?

Aynı şekilde bende de mevcut. Hesap bilgileri SMS olarak mı geldi?

Bende de aynı şekilde bir hesap mevcut. @icloud uzantılı bir mail adresinden geldi. İlk girdiğimde bakiye 258.980 USDT idi. Sonrasında birileri hesaba girip kendi oluşturdukları hesaplarına güvenlik şifresine ihtiyaç olmadan 10 USDT 10 USDT transfer yaptılar. Bunu yapanlardan birisi birkaç saat geçmeden sırasıyla 20.000 + 10.000 + 10.000 + 5.000 USDT transfer etti. Ve muhtemelen günlük limiti dolduğu için tamamını boşaltamadı. Şu an hesapta *hesap kullanılabilir bakiye: 233910.00 usdt* var. Yarın da takip edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…