Usenet.nl borç çıkma sorunu

spartageo

Kilopat
Merhabalar, ben bir yaklaşık 2 ay önce önüme çıkan usenet.nl adlı siteye abone oldum 14 günlük ücretsiz deneme sürümü vardı adres kredi kartı bilgilerimi vs. verdim. Üyeliği iptal ettim 14 gün dolmadan. Yaklaşık 2 ay sonra evime Almanya'dan mektup gelmiş borcunuz 110 euro olmuştur diye. 13 kasıma kadar ödemezsem de 11 euro daha eklenecekmiş, sizce ne yapmalıyım? Dolandırıcılık olabilir mi bu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun. Site yetkilileri ile görüştünüz mü konuyu? 14 gün dolmadan iptal ettim demişsiniz, ucu ucuna mıydı bu süre yoksa 1-2 gün içinde hemen iptal ettiniz mi? Site kayıt şartlarını iyice okudunuz mu? Hangi şartlarda para ödemek zorunda kaldığınızı belirtmiş olmalılar. Eğer bu olay sitenin para kazanma yöntemlerinden biriyse, büyük ihtimalle ödemek zorunda kalacaksınız.

Mail yolladım bilmiyorum daha cevap gelmedi. BTK'ya şikayet etsem sonuç ne olur? Kullanmadığım bir hizmetin bedelini ödemek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şansınızı deneyin elbette. Hakkınızın peşini bırakmayın. Canlı sohbet sistemi varsa site ile oradan direkt iletişime geçin. Mail'e hemen dönüş yapmayabilirler. Sorununuzun kısa zamanda çözülmesi dileğiyle.

Bu site ile ilgili yazı yazmışlar burada tam olarak neden bahsetmişler ?

Bu adamların bir sürü vukaatı varmış türk forumlarında onlarca kişi aynı siteden aynı tuzağa düşmüş sözde trial diye satın alıyoruz ama bizi otomatik olarak 1 yıllık abonesi yapıyor site.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    16,8 KB · Görüntüleme: 345
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…