User dosyası 115 GB kaplıyor

babavizyon

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi users dosyası tam olarak 115 GB kaplıyor, günden güne SSD yeri azalıyor. 1 hafta önce 150 GB boş yer vardı, bu hafta 50'ye düşmüş.

Dosya Ekleri

• resim_2025-03-20_223911047.png
    1,4 KB · Görüntüleme: 36
Başlıkta belirttiğim gibi users dosyası tam olarak 115 GB kaplıyor, günden güne SSD yeri azalıyor. 1 hafta önce 150 GB boş yer vardı, bu hafta 50'ye düşmüş.
Rehberde yazılanları uygulayın, düzelir.

%appdata% ve kişisel klasörün(masaüstü, indilenler, ekran kayıtları vs.) içinde ne varsa bu klasörün içine gidiyor. Sen bu bölgelere birşeyler atmadığına emin misin? İndirdiğin her şey, masaüstüne sürüklediğin her şey burada yer kaplar. Ayrıca AMD veya Nvidia panellerinden farkından olmadan ekran kaydı başlatıyor da olabilirsin veyahut görüntü tekrarı açıktır. Bu son ihtimal daha olası.

hiçbir değişen olmadı hocam hala aynı

Yok hocam hiçbir şey atmadım bilgisayarda sadece oyunda kayıt alıyorum OBS üzerinden sonra siliyorum bilgisayarda 3 tane oyun var sadece ve user dosyasından dolayı böyle

+ olarak Xbox Game Pass almıştım ve onun dosyası duruyor 20 GB silemiyorum admin izni gerek diyor.

@babavizyon
Temizlik sonrası değişmemesi mümkün değil ama OBS bilmediğiniz bir yere kayıt yapıyor ise veya OBS geçici dosyaları silinmiyor ise kazanılan alan beklentilerden çok ama çok düşük olabilir.

Videolara atıyor direkt olarak users sürekli artıyor. 500 MB gibi bir şey arttı sadece

Gizli dosyaları göster'i aktif edin.
Users klasörüne girin ve üst sağda bulunan arama kısmına aralıksız olarak (yıldız nokta yıldız) yazın.
Tüm dosyalar listelenir.
Boyuta göre sıralayıp büyük boyutlu dosyalar var ise görebilirsiniz.

Yaptım gene çok yer kaplayan birşey yok hocam windirstat ile bakıyorum 115 gb gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…