eyup7 Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Görselde gördüğünüz gibi Windows yazıyor. Açınca 2.ci fotoğrafta görüldüğü gibi kodlar aşağıya doğru gidiyor. Windows false falan bir şeyler yazıyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-10-07 185320.png 9,2 KB · Görüntüleme: 56 Ekran görüntüsü 2023-10-07 185349.png 4 KB · Görüntüleme: 52
Görselde gördüğünüz gibi Windows yazıyor. Açınca 2.ci fotoğrafta görüldüğü gibi kodlar aşağıya doğru gidiyor. Windows false falan bir şeyler yazıyor.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.662 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #2 eyup7 dedi: Görselde gördüğünüz gibi Windows yazıyor. Açınca 2.ci fotoğrafta görüldüğü gibi kodlar aşağıya doğru gidiyor. Windows false falan bir şeyler yazıyor. Genişletmek için tıkla... VirtualBox kullanıyor musunuz?
eyup7 dedi: Görselde gördüğünüz gibi Windows yazıyor. Açınca 2.ci fotoğrafta görüldüğü gibi kodlar aşağıya doğru gidiyor. Windows false falan bir şeyler yazıyor. Genişletmek için tıkla... VirtualBox kullanıyor musunuz?
eyup7 Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #3 Windows Güvenliği dedi: VirtualBox kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... yok ilk defa duyuyorum
Windows Güvenliği dedi: VirtualBox kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... yok ilk defa duyuyorum
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.662 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #4 eyup7 dedi: yok ilk defa duyuyorum Genişletmek için tıkla... Herhangi bir Oracle, Java yazılımı kullandınız mı?
eyup7 dedi: yok ilk defa duyuyorum Genişletmek için tıkla... Herhangi bir Oracle, Java yazılımı kullandınız mı?
eyup7 Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #5 Windows Güvenliği dedi: Herhangi bir Oracle, Java yazılımı kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... hocam ben öyle şeylerle iigilenmediğim için bilmiyorum. ben sadece normal oyun oynarım chormede gezerim. yani kötü birşey mi silmem gerekiyor mu Windows Güvenliği dedi: Herhangi bir Oracle, Java yazılımı kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... ben alttaki yazılarıda göndersem bir problem olurmu
Windows Güvenliği dedi: Herhangi bir Oracle, Java yazılımı kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... hocam ben öyle şeylerle iigilenmediğim için bilmiyorum. ben sadece normal oyun oynarım chormede gezerim. yani kötü birşey mi silmem gerekiyor mu Windows Güvenliği dedi: Herhangi bir Oracle, Java yazılımı kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... ben alttaki yazılarıda göndersem bir problem olurmu
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ekim 2023 #6 eyup7 dedi: hocam ben öyle şeylerle iigilenmediğim için bilmiyorum. ben sadece normal oyun oynarım chormede gezerim. yani kötü birşey mi silmem gerekiyor mu ben alttaki yazılarıda göndersem bir problem olurmu Genişletmek için tıkla... Sanallaştırma ile ilgili bir şey. Java'yı da Minecraft'tan bilirsiniz aslında.
eyup7 dedi: hocam ben öyle şeylerle iigilenmediğim için bilmiyorum. ben sadece normal oyun oynarım chormede gezerim. yani kötü birşey mi silmem gerekiyor mu ben alttaki yazılarıda göndersem bir problem olurmu Genişletmek için tıkla... Sanallaştırma ile ilgili bir şey. Java'yı da Minecraft'tan bilirsiniz aslında.
eyup7 Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #7 sukuterkopke dedi: Sanallaştırma ile ilgili bir şey. Java'yı da Minecraft'tan bilirsiniz aslında. Genişletmek için tıkla... evet burdan tek anladığım minecraft launcher yüklü sukuterkopke dedi: Sanallaştırma ile ilgili bir şey. Java'yı da Minecraft'tan bilirsiniz aslında. Genişletmek için tıkla... bir tane kamera ile ilgili bir program yüklemiştim bu aşağıdada camera falan birşeyler yazmakta onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum.
sukuterkopke dedi: Sanallaştırma ile ilgili bir şey. Java'yı da Minecraft'tan bilirsiniz aslında. Genişletmek için tıkla... evet burdan tek anladığım minecraft launcher yüklü sukuterkopke dedi: Sanallaştırma ile ilgili bir şey. Java'yı da Minecraft'tan bilirsiniz aslında. Genişletmek için tıkla... bir tane kamera ile ilgili bir program yüklemiştim bu aşağıdada camera falan birşeyler yazmakta onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ekim 2023 #8 eyup7 dedi: evet burdan tek anladığım minecraft launcher yüklü bir tane kamera ile ilgili bir program yüklemiştim bu aşağıdada camera falan birşeyler yazmakta onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sanallaştırma dediği şey bir sanal bilgisayar. Daha önceden kalkıştınız mı? Yada bu dosyayı nereden buldunuz?
eyup7 dedi: evet burdan tek anladığım minecraft launcher yüklü bir tane kamera ile ilgili bir program yüklemiştim bu aşağıdada camera falan birşeyler yazmakta onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sanallaştırma dediği şey bir sanal bilgisayar. Daha önceden kalkıştınız mı? Yada bu dosyayı nereden buldunuz?
eyup7 Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #9 sukuterkopke dedi: Sanallaştırma dediği şey bir sanal bilgisayar. Daha önceden kalkıştınız mı? Yada bu dosyayı nereden buldunuz? Genişletmek için tıkla... öyle birşey yapmadım. bu dosyayı user dosyasından buldum
sukuterkopke dedi: Sanallaştırma dediği şey bir sanal bilgisayar. Daha önceden kalkıştınız mı? Yada bu dosyayı nereden buldunuz? Genişletmek için tıkla... öyle birşey yapmadım. bu dosyayı user dosyasından buldum