User klasörü silindi

ahmetdadak34

Femtopat
Daha fazla  
Masaüstündeki user klasörünü sildim. Ne olur acaba? 20 GB boyutundaydı uygulamalara filan giriyor. Normal Windows C de duruyor. User klasörü masaüstündekini sildim. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer C:\users içindeki ana kullanıcı klasörün duruyorsa ve sistem çalışıyorsa, büyük ihtimalle sadece bir kopyayı silmişsindir ve sorun olmaz.

Hocam şimdi oyunlara girmeye çalıştım hata veriyor bilgisayarı resetlesem geri gelir mi user klasörü.

Geri dönüşüm Kutusu'ndan geri yüklemeyi dene. CMD ile geri yükleme (eğer geri dönüşüm kutusunda görünmüyorsa) CMD'yi yönetici olarak aç şu komutu gir:

Kod:
cd C:\$Recycle.Bin
dir /s

Sildiğin dosyaların olup olmadığını kontrol et. Eğer varsa, geri yükleme yapmak için move komutunu kullanabilirsin. "önceki sürümler" ile kurtarmayı dene. C:\users klasörüne sağ tıklayıp "özellikler" "önceki sürümler" sekmesini kontrol et. Dosya kurtarma programı Recuva, EaseUS gibi kullanabilirsin.

Hocam bilgisayarda gereksiz dosyalarda var direkt resetlesem geri gelir mi?

Resetlemek geri getirmez, daha çok kaybettirir. Eğer silinen dosyaları kurtarmak istiyorsan, sıfırlama çözüm olmaz. Geri dönüşüm Kutusu'nu kontrol etmeden sıfırlama yapma. Eğer resetlersen kaybolan dosyaları geri getirme şansın azalır. Sadece gereksiz dosyaları temizle, sıfırlama yapma! Eğer user klasörünü yanlışlıkla sildiysen, geri getirme yollarını dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı