Userbenchmark sonuçları

rockerea96

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarı yaklaşık 6-7 ay önce topladım ve userbenchmark test yaptığım zaman Asus PRIME H410M-K Performance Results - UserBenchmark bu tabloyla karşılaşıyorum. Ekran kartının %74 olması sizce de düşük değil mi? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler ve iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu site doğru bilgi göstermiyor.

Oradaki değerlerde en yüksek GPU %100 olarak konumlandırılmış. Normal. Ayrıca site güvenilir değil.

Bahsettiğiniz site Sosyal'de yasaklı, verilen bilgilerin doğruluk garantisi yok. Performans karşılaştırmalarına benzer sistem özelliklerine sahip YouTube videolarından bakmanız daha şeffaf bir sonuç verir.

Ben biraz sazanmışım demek ki teşekkür ederim arkadaşlar. Pekala ekran kartının verdiği performans ve sıcaklıkların almam gereken değerlerin normal olup olmadığını. OCCT 3D testten anlayabilir miyim?

Bence YouTube'a istediğin ekran kartı yanına "Game performance" veya "FPS test" olarak aratırsan doğru sonuçları bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…