Asus TUF GAMING X570-PLUS Performance Results - UserBenchmark sizce bu değerlere sahip bir bilgisayar kasası ne kadar süre daha kullanılabilir? 6000TL gibi bir rakam verilir mi?
İlk öncelikle diğer arkadaşlarımın dediği gibi yasaklı bir site moderatör nasıl onay verdi bilmiyorum. Her neyse programın yaptığı test gelelim. Sonucu doğru ise "SSD" kontrol edin derim değerler bir "SSD" için anormal duruyor. Ama bu "SSD" problemli olucağıda anlamını getirmez. Bazen böyle siteler yalnızca bilgi toplamak için test yapabiliyor. Gerçek değerler göstermeyebilir.Asus TUF GAMING X570-PLUS Performance Results - UserBenchmark sizce bu değerlere sahip bir bilgisayar kasası ne kadar süre daha kullanılabilir? 6000TL gibi bir rakam verilir mi?
Sistem güzel ama 6000 TL verilmez.
İlk öncelikle diğer arkadaşlarımın dediği gibi yasaklı bir site moderatör nasıl onay verdi bilmiyorum. Her neyse programın yaptığı test gelelim. Sonucu doğru ise "SSD" kontrol edin derim değerler bir "SSD" için anormal duruyor. Ama bu "SSD" problemli olucağıda anlamını getirmez. Bazen böyle siteler yalnızca bilgi toplamak için test yapabiliyor. Gerçek değerler göstermeyebilir.
Fiyatların artması hakkında size çok hak veriyorum. Ve ayrıca düşene kadar da sistem toplamak zor bir iş.Aslında ben de o fiyatları verme taraftarı değilim lakin ekran kartı bile bulmak mucize şu an piyasada RX550'ler 800-900 TL civarı olmuş.
Sitenin yasaklı olduğu hakkında bir fikrim yoktu, bilseydim paylaşımını yapmazdım. Siz değerli arkadaşlarımızın fikrini merak ettiğim için boş bulunmuş oldum diyelim, bu vesileyle de moderatörlerden özür dilemiş olayım.
Fiyatların artması hakkında size çok hak veriyorum. Ve ayrıca düşene kadar da sistem toplamak zor bir iş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.