kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.766 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #11 SSD Çok doluysa yavaşlar.
kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #12 Ali Pınar dedi: SSD modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Merhabalar öncelikle banım olduğu için yazamadım ama gördüm SSD'i modeli SanDisk SSD Plus 512 GB. 362800 dedi: SSD marka modelini belirtin ve eğer varsa kendi yazılımı üzerinden sağlığına bakın. Genişletmek için tıkla... Yazılımı yok sanırım ama HD Tune ile error scan yaptığımda bütün kareler yeşil çıktı. realmoonlight dedi: Yanlış konuya yazdığım için sildim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ne demek .
Ali Pınar dedi: SSD modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Merhabalar öncelikle banım olduğu için yazamadım ama gördüm SSD'i modeli SanDisk SSD Plus 512 GB. 362800 dedi: SSD marka modelini belirtin ve eğer varsa kendi yazılımı üzerinden sağlığına bakın. Genişletmek için tıkla... Yazılımı yok sanırım ama HD Tune ile error scan yaptığımda bütün kareler yeşil çıktı. realmoonlight dedi: Yanlış konuya yazdığım için sildim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ne demek .