USP-S Hain nasıldır?

Mandosii

Picopat
Bende şu an, "Monster mashup (ft)" var ilk çıktıgı günler 40TL cıvarına almıştım şu an 200TL, az önce arkadaşım bana şu skini attı.
Ona zamanında bu skinden istediğimi söylemiştim o zaman 300TL civaırndaydı alamamıştım. Eskimiş ve savaş görmüşüyle benim şu anki USP'yi takaslayabiliyorum ama bilemedim çünkü şu anki USP skinim gün geçtikşe artmaya devam ediyor ama daha da artar mı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım takaslayayim mi yoksa şu anki skinim yatırım olarak daha mı muhtemel. (USP - hain skini görevde kullanılmış 300TL ve şu an 150TL değerinde kapsüllerim var 300TL mantıklıysa görevde kullanılmış alayım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende daha önceden Monster mashup kullanıyordum operasyon kasasından çıktığı için daha az var şu hain kullanıyorum kırmızı item olmasına rağmen usp olarak ucuz ileride daha pahalanabileceğini düşünüyorum, bence haine geç diğerinin değerinin yükselmesine takılma.

bende yükseleceğini düşünüyorum buda en fazla olur 250 ama daha çıkmaz vende FN bile ucuz mashupda 500tl. sence ft mi alayım hainde (kapsülleride satıp) yada direk eskimişmi alayım

bende yükseleceğini düşünüyorum buda en fazla olur 250 ama daha çıkmaz vende FN bile ucuz mashupda 500tl. sence ft mi alayım hainde (kapsülleride satıp) yada direk eskimişmi alayım

Ben tüm skinler için görevde kullanılmış tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…