USP-S neden çok güçlü?

Paronim

Decipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
H610M RX 6600 i3 12100F
Meslek
Öğrenci
Hocam biliyorum t tarafındaki keleşi dengelemek için bu kadar güçlü de gövdeye 37 vuracak kadar da değil ya neredeyse 2 atışla öldürecek bence gövde hasarı düşürülmeli HS'ye tek atsın onda sorun yok ama gövde hasarı harbiden çok fazla ya.

Hocam biliyorum t tarafındaki keleşi dengelemek için bu kadar güçlü de gövdeye 37 vuracak kadar da değil ya neredeyse 2 atışla öldürecek bence gövde hasarı düşürülmeli HS'ye tek atsın onda sorun yok ama gövde hasarı harbiden çok fazla ya.

Bende öyle düşünüyorum susturucu taktırınca headshot vurma hissi çok iyi ve sesi çok güzel headshot vurma sesi.

Mermisi az bu yüzden normal olduğunu düşünüyorum. Aksine glock oynamayı oldukça severim isabet oranı daha iyi hissettiriyor. USP-S oynarken 1 tane vuruş kaçırırsan ölme ihtimalin çok yüksek oluyor. Bu şekilde iyi.

Bir de tüm parayı keleşe verip zırh almadan oynayanlar gibi olmayacaksın 3K paran varsa zaten silahların üstüne gelince açıklama yazar bir şey almak zorunda oldugun round al diyor ilk 3 round al diyor full satın alımlarda al diyor 3000 paran varsa git 1 el eco kal ya da MP9 + zırh smoke ve granade alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı