USP-S vs P2000

Arda Korludağ

Kilopat
Yer
Andromeda
Arkadaşlar CS:GO'da CT'nin kullandığı 2 adet standart tabanca var. Peki bu USP-S ve P2000 arasında en güçlü olan hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynanış stiline bağlı olarak kendin seçim yapacaksın. daha çok onetap tarzı oynuyorsan USP öneririm.

Daha çok pusan bir oyuncuysanız USP-S, rush atmayı seven bir oyuncuysanız P2000 tercih etmelisiniz.

Dust 2 için söylüyorum A site'tan long tutacaksan USP le fena clutch ler atmamışımdır. İlk el için OP silah USP.(ilk el helmet alınamamasından dolayı). P2000 daha çok gövdeye dolayısıyla yakın tutacağın spotlar için daha idealdir. P2000 de az oynamadım ama USP tam bi çılgın.

Usp-s ile sakin bir şekilde kafaya oynaman gerekir. P2000 biraz daha spray atmana izin verir ama glock gibi değildir. P2000 bazı uzak mesafelerden 99 vurur insanı deli eder. Benim tercihim USP-S

Profesyonel arenada, silah tercihlerine bakıldığı zaman son 3 ayın tablosu bu şekilde. 2012 ve 2013 yılları dışında USP-S daha çok tercih edilmiş. Alışkanlıktan ötürü ben P2000 oynuyorum. M4A1-S'in iktidarlığı zamanında kimse M4A4'e bakmazken bile ben A4 oynuyordum. Bende susturucuya karşı bir nefret var.

Son düzenleme:
Bi yerden sonra ikisinide canavar gibi oynamaya başladım hareket tarzın bile değişiyor ikisinde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…