Usta İşi Sandık vs. Hextech Sandık

Burakmeng

Decapat
Daha fazla  
Şu an 350 RP var fakat ne yapacağımı bilemiyorum. Bazı arkadaşlarım sandık açmamı falan söylediler fakat ne yapmam gerektiğini tam bilemedim.
Bir de Usta İşi Sandık (165 RP) ile Usta İşi Sandık ve anahtar paketi(225 RP) arasındaki fark nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an 350 RP var fakat ne yapacağımı bilemiyorum. Bazı arkadaşlarım sandık açmamı falan söylediler fakat ne yapmam gerektiğini tam bilemedim.
Bir de Usta İşi Sandık (165 RP) ile Usta İşi Sandık ve anahtar paketi(225 RP) arasındaki fark nedir?
İçerik olarak artık aynılar neredeyse, eskiden usta işi sandık kostüm garantiliydi şimdi totem çıkabiliyor. O yüzden harcama biriktir pass alırsın.

Bir de usta işi sandık (165 RP) ile usta işi sandık ve anahtar paketi(225 RP) arasındaki fark nedir?

350 RP'yi harcamayın. Sonra size özel mağazanızda 950 RP'lik kostümler 350'ye düşerse çok pişman olursunuz. Bekleyin beklemekte zarar yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı