omertares Hectopat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 273 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 4060 Ventus 2X Black 8G OC - Intel i3 14100F-MSI Pro H610M - Gskill Ripjawsv 16GB 3200Mhz - MLD M300 512GB SSD Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 Şu an lise okuyorum. İleride ustalık belgemi çıkarıp başvursam bunun bir katkısı olur mu? Green Card başvuruları neye göre belirleniyor? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2024
Şu an lise okuyorum. İleride ustalık belgemi çıkarıp başvursam bunun bir katkısı olur mu? Green Card başvuruları neye göre belirleniyor?
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.782 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 6 Ekim 2024 #2 omertares dedi: Şu an lise okuyorum. İleride ustalık belgemi çıkarıp başvursam bunun bir katkısı olur mu? Green Card başvuruları neye göre belirleniyor? Genişletmek için tıkla... en az lise mezunu olmak değil miydi şart
omertares dedi: Şu an lise okuyorum. İleride ustalık belgemi çıkarıp başvursam bunun bir katkısı olur mu? Green Card başvuruları neye göre belirleniyor? Genişletmek için tıkla... en az lise mezunu olmak değil miydi şart
Denii Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 683 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #3 Müco bey dedi: en az lise mezunu olmak değil miydi şart Genişletmek için tıkla... Bunu ben de merak ediyorum mesela lise son sınıf olan biri başvurabiliyor mu acaba?
Müco bey dedi: en az lise mezunu olmak değil miydi şart Genişletmek için tıkla... Bunu ben de merak ediyorum mesela lise son sınıf olan biri başvurabiliyor mu acaba?
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #4 Denii dedi: Bunu ben de merak ediyorum mesela lise son sınıf olan biri başvurabiliyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Başvura bilirsiniz. Mülakata çağrılacağınız tarihe kadar eğer lise mezunu olursanız sorun olmayacaktır bence.
Denii dedi: Bunu ben de merak ediyorum mesela lise son sınıf olan biri başvurabiliyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Başvura bilirsiniz. Mülakata çağrılacağınız tarihe kadar eğer lise mezunu olursanız sorun olmayacaktır bence.
Denii Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 683 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #5 Dragonsaw dedi: Başvura bilirsiniz. Mülakata çağrılacağınız tarihe kadar eğer lise mezunu olursanız sorun olmayacaktır bence. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşündüm bakalım hayırlısı. Teşekkürler.
Dragonsaw dedi: Başvura bilirsiniz. Mülakata çağrılacağınız tarihe kadar eğer lise mezunu olursanız sorun olmayacaktır bence. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşündüm bakalım hayırlısı. Teşekkürler.
omertares Hectopat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 273 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 4060 Ventus 2X Black 8G OC - Intel i3 14100F-MSI Pro H610M - Gskill Ripjawsv 16GB 3200Mhz - MLD M300 512GB SSD Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #6 Denii dedi: Ben de öyle düşündüm bakalım hayırlısı. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Başvurdunuzmu hocam inşallah çıkar.
Denii dedi: Ben de öyle düşündüm bakalım hayırlısı. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Başvurdunuzmu hocam inşallah çıkar.
Denii Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 683 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #7 omertares dedi: Başvurdunuzmu hocam inşallah çıkar. Genişletmek için tıkla... Yok henüz başvurmadım ve tereddütlerim var açıkçası. Başvursam çıkarsa gidebileceğim kesin değil. Avrupa düşünüyordum ulaşımın kolay olması için Türkiye'ye ama orada da oturum almak oldukça zor ve Amerika da dünyanın diğer ucu maalesef.
omertares dedi: Başvurdunuzmu hocam inşallah çıkar. Genişletmek için tıkla... Yok henüz başvurmadım ve tereddütlerim var açıkçası. Başvursam çıkarsa gidebileceğim kesin değil. Avrupa düşünüyordum ulaşımın kolay olması için Türkiye'ye ama orada da oturum almak oldukça zor ve Amerika da dünyanın diğer ucu maalesef.