micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.482 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar selam, ben FC 25'te ilk kez UT başladım. FIFA 22'den beri sadece kariyer oynuyordum ilk UT deneyimim yani, oyunu Steam kış indirimlerinde aldım sizce ilk UT bilgisine göre nasıl kadro?
Arkadaşlar selam, ben FC 25'te ilk kez UT başladım. FIFA 22'den beri sadece kariyer oynuyordum ilk UT deneyimim yani, oyunu Steam kış indirimlerinde aldım sizce ilk UT bilgisine göre nasıl kadro?
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.482 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #3 clarkberk dedi: Güzel. Genişletmek için tıkla... Verebileceğiniz tavsiye var mıdır hocam?
clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 959 Çözümler 10 1 Mayıs 2025 #4 micheal owen dedi: Verebileceğiniz tavsiye var mıdır hocam? Genişletmek için tıkla... Benim kadro reytingim 91 ve benim de ilk UT deneyimim. O iş bana düşmez hocam.
micheal owen dedi: Verebileceğiniz tavsiye var mıdır hocam? Genişletmek için tıkla... Benim kadro reytingim 91 ve benim de ilk UT deneyimim. O iş bana düşmez hocam.