Utangaçlık ve daha kötüsü

Çok utangacım okulda bile hatta o kadar utangaCım ki abime yanımdayken Facebook'tan yazıyorum. Ortaokulda başladı bu sorun ve arada bir hitler sevdalısına dönüşüyorum ve okulda yaptığım en çok şey konuşmalar sanki beynim beni Hitler zannediyor. Hocadan izin alıp Türkiye'nin geleceği hakkında konuşmaya başladığımda herkesin ilgisini çekiyorum ve sınıfta İtalyan şarkılar söylemeyi çok seviyorum. Acaba bunun sorunu günde 24 saat Hitler şarkısı açıp Hitleri araştırmak mı yoksa benim çok aşırı düzeyde faşist olmamla mı alakalı anlamıyorum. Sanki içimden bir ses bu ülkenin düzeltilmesi gerektiğini söylüyor, içimden bir ses insanlığın yarısını katletmek diyor. Artık kötüleşmeye başladım gece saat 5'e kadar evde cin gibi dolaşıyorum. Ardından bütün aileme suikast yapıyorum yani oyun olarak, sanırsam psikolojim bozuldu ve her geçen gün daha kötüleşiyorum ve her geçen gün sınıfta daha da kötüleşiyorum. Artık hocalarımı dinlemiyorum bile. Artık hemen büyüyüp Hitler gibi ülke yönetmek istiyorum fakat çok saçma geliyor. Neden böyle bir his var bilmiyorum. Umarım iyice kötüleşmem çünkü artık beynimden pompalı tüfek alıp bütün şehirlerdeki insanları acımasızca öldürmek istiyorum. O kadar kötüleşti ki bir gün rüyamda Hitlerle birlike olduğumu gördüm. MR hitler deüstchland hes falling...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ailenizle görüşüp, profesyonel destek almanızı tavsiye ederim. Yaşınız dolayısıyla tek başınıza halledebilseniz bile önermem. En kısa zamanda insanları öldürmeyi düşünmekten, insanları korumayı düşünenlerin tarafına geçmeniz dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…