Çözüldü uTorrent arka planda çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SnowL0X

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, sosyal medyada gördüğüm bir yöntemi denedim ve CMD'ye görseldeki komutu yazarak arka planda çalışan uygulamalara baktım. uTorrent çalışıyor olarak gözüküyor. Format atmadan silmenin bir yöntemi var mıdır?

Ekran görüntüsü 2025-04-02 142256.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Revo Uninstaller indirip baktım fakat CMD de gözüken dosya konumuna gidip kendim silmiştim o yüzden Revo Uninstaller da gözükmüyor.

Fakat CMD de hala çalışıyor gözüküyor.

Yardım edebilecek olan var mı? @TheMaZi yardım edebilir misiniz?

UTorrent'i bir daha kurup Revo ile silerseniz eskiden kalan kalıntıları da bulur ve siler.
Merhaba, sosyal medyada gördüğüm bir yöntemi denedim ve CMD'ye görseldeki komutu yazarak arka planda çalışan uygulamalara baktım. uTorrent çalışıyor olarak gözüküyor. Format atmadan silmenin bir yöntemi var mıdır?

Eki Görüntüle 2459736
Revo uninstaller ile silebilirsiniz.

Revo Uninstaller ile silebilirsiniz.

Revo Uninstaller indirip baktım fakat CMD de gözüken dosya konumuna gidip kendim silmiştim o yüzden Revo Uninstaller da gözükmüyor.

Son düzenleme:

UTorrent'i bir daha kurup Revo ile silerseniz eskiden kalan kalıntıları da bulur ve siler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı