uTorrent Avast indirdi

ExCook1

Decapat
Daha fazla  
Bugün PC'ye uTorrent yüklediğimde PC'ye Avast Free antivirus indi. Kaspersklya taradım bir şey çıkmadı. uTorrent yükleyince Avast inmesinin sebebi nedir?

Hocam Next Next deyip hızlı hızlı geçtiyseniz Avast'ın inmesi için izin vermiş olabilirsiniz.

Bir program kurarken "next next next ok ok" diyen insanlardan nefret ediyorum. Aga hiç mi okumuyorsun bu adam ne diyor diye? Tamam sözleşmeyi okuma ben de okumuyorum sözleşmeyi de bari en azından ravpoint (veya mcafee hatırlamıyorum) ve avast kurarken bi bak ya.

Siebilirsiniz bir şey olmaz.

Bir şey kurarken sürekli ileri tuşuna basarsanız eğer sponsorlu bir uygulama indirmenizi isterse öyle olur. Avast, virüs değildir. Tarama yapmanız saçma olmuş. Avast'ı silebilirsin ya da Kaspersky silip Avast kullanabilirsiniz. Program kurarken dikkatli olun derim.

Setup penceresinde her şeye next next derseniz kurulur tabi. Anlaşma yapıyorlar kurulumda size soruyorlar Avast kurulsun mu kurulmasın mı diye. Varsayılan olarak tikli geldiği için görmediniz.

Avast'ı silin zaten. Önceden kullanırdım ama saçmalamaya başladı sildim Kaspersky ile devam ediyorum. Aslında o da saçmaladı da hayırlısı bakalım.

Geçen Windows 11 içindeki Clipchamp'i virüs algıladı ortalığı karıştırdı.

Setup'u yükleme esnasında sürekli "Next" e basıyorsanız muhtemelen reklam olan Avast antivirüs'ü görmemişsinizdir. Sorun yok kaldırabilirsiniz fakat onunla birlikte kurulmuş başka bir program var mı diye Denetim Masası'ndan kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…