M MagicWizard Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar bir dosya indiriyorum Torrent'ten ama yarım saat oldu, maksimum 100KB iniyor. Böyle inerse 2 haftada anca iner. Bir öneriniz var mı acaba bu neden böyle? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-02-25 155346.png 3,8 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2023
Arkadaşlar bir dosya indiriyorum Torrent'ten ama yarım saat oldu, maksimum 100KB iniyor. Böyle inerse 2 haftada anca iner. Bir öneriniz var mı acaba bu neden böyle?
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.854 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Şubat 2023 #2 Dosyanın göndereni az ise normal. Genelde yeni eklenenler yavaş iner.
M MagicWizard Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #3 GTX660M dedi: Dosyanın göndereni az ise normal. Genelde yeni eklenenler yavaş iner. Genişletmek için tıkla... ama indirmesi çoktur bu dosyanın çok bilinen bir dosya bu ara popüler o yüzden şaşırdım
GTX660M dedi: Dosyanın göndereni az ise normal. Genelde yeni eklenenler yavaş iner. Genişletmek için tıkla... ama indirmesi çoktur bu dosyanın çok bilinen bir dosya bu ara popüler o yüzden şaşırdım
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 25 Şubat 2023 #4 İzleyiciler kaynaklı olmadığını düşünüyorsanız qBitorrent ya da Transmission deneyebilirsiniz. qBittorrent Official Website qBittorrent Official Website www.qbittorrent.org Transmission A Fast, Easy and Free Bittorrent Client For Mac, Windows and Linux transmissionbt.com Hız değişmese bile uTorrent yerine bu tarz açık kaynak, reklamsız uygulamaları kullanın. Transmission'u önerimim.
İzleyiciler kaynaklı olmadığını düşünüyorsanız qBitorrent ya da Transmission deneyebilirsiniz. qBittorrent Official Website qBittorrent Official Website www.qbittorrent.org Transmission A Fast, Easy and Free Bittorrent Client For Mac, Windows and Linux transmissionbt.com Hız değişmese bile uTorrent yerine bu tarz açık kaynak, reklamsız uygulamaları kullanın. Transmission'u önerimim.
M MagicWizard Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #5 26318 dedi: İzleyiciler kaynaklı olmadığını düşünüyorsanız qBitorrent ya da Transmission deneyebilirsiniz. qBittorrent Official Website qBittorrent Official Website www.qbittorrent.org Transmission A Fast, Easy and Free Bittorrent Client For Mac, Windows and Linux transmissionbt.com Hız değişmese bile uTorrent yerine bu tarz açık kaynak, reklamsız uygulamaları kullanın. Transmission'u önerimim. Genişletmek için tıkla... işe yaradı teşekkürler
26318 dedi: İzleyiciler kaynaklı olmadığını düşünüyorsanız qBitorrent ya da Transmission deneyebilirsiniz. qBittorrent Official Website qBittorrent Official Website www.qbittorrent.org Transmission A Fast, Easy and Free Bittorrent Client For Mac, Windows and Linux transmissionbt.com Hız değişmese bile uTorrent yerine bu tarz açık kaynak, reklamsız uygulamaları kullanın. Transmission'u önerimim. Genişletmek için tıkla... işe yaradı teşekkürler