Kloox Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 330 Çözümler 1 4 Şubat 2022 #1 uTorrent'te program indirmeye çalıştığımda her seferinde durum kısmında "Connecting to Peers 0.0%" yazıyor ve böyle kalıyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim?
uTorrent'te program indirmeye çalıştığımda her seferinde durum kısmında "Connecting to Peers 0.0%" yazıyor ve böyle kalıyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim?
ardoş Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 274 Çözümler 5 Yer New Jersey, US Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Website Developer 4 Şubat 2022 #2 qBitTorrent kullanın, reklam vs. içermiyor ve açık kaynak kodlu. Şu zamana kadar bir sorun yaşamadım, öneririm. Artı 0 Eksi
qBitTorrent kullanın, reklam vs. içermiyor ve açık kaynak kodlu. Şu zamana kadar bir sorun yaşamadım, öneririm.
KS KS Kloox Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 330 Çözümler 1 4 Şubat 2022 #3 ardoş dedi: qBitTorrent kullanın, reklam vs. içermiyor ve açık kaynak kodlu. Şu zamana kadar bir sorun yaşamadım, öneririm. Genişletmek için tıkla... Pirate Bay orada da çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
ardoş dedi: qBitTorrent kullanın, reklam vs. içermiyor ve açık kaynak kodlu. Şu zamana kadar bir sorun yaşamadım, öneririm. Genişletmek için tıkla... Pirate Bay orada da çalışıyor mu?
ardoş Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 274 Çözümler 5 Yer New Jersey, US Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Website Developer 4 Şubat 2022 #4 Elbette, sadece torrent indirme programını değiştiriyorsunuz. Protokol aynı. Artı 0 Eksi
KS KS Kloox Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 330 Çözümler 1 4 Şubat 2022 #5 ardoş dedi: Elbette, sadece torrent indirme programını değiştiriyorsunuz. Protokol aynı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
ardoş dedi: Elbette, sadece torrent indirme programını değiştiriyorsunuz. Protokol aynı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
ardoş Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 274 Çözümler 5 Yer New Jersey, US Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Website Developer 4 Şubat 2022 #6 Kloox dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü mü? Artı 0 Eksi
KS KS Kloox Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 330 Çözümler 1 4 Şubat 2022 #7 ardoş dedi: Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Laptop'da sorunu yaşıyorum o da iş yerine olduğu için en erken pazartesi deneyebilirim. Artı 0 Eksi
ardoş dedi: Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Laptop'da sorunu yaşıyorum o da iş yerine olduğu için en erken pazartesi deneyebilirim.