naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 5 Eylül 2021 #11 AyiBogan44 dedi: p2p nedir? Genişletmek için tıkla... P2p şöyle eşler arası yani mesela torrent indiriyorsun tek sunucu yerine kullanıcılardan indiriyorsun.
AyiBogan44 dedi: p2p nedir? Genişletmek için tıkla... P2p şöyle eşler arası yani mesela torrent indiriyorsun tek sunucu yerine kullanıcılardan indiriyorsun.
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 5 Eylül 2021 #12 naberinnaberi dedi: ISS senin p2p ağına bağlı olduğunu görür. Genişletmek için tıkla... Peki sonra ne olur?
naberinnaberi dedi: ISS senin p2p ağına bağlı olduğunu görür. Genişletmek için tıkla... Peki sonra ne olur?
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 5 Eylül 2021 #13 AyiBogan44 dedi: Peki sonra ne olur? Genişletmek için tıkla... Hızını sınırlayabilir mesela.
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 5 Eylül 2021 #14 naberinnaberi dedi: Hızını sınırlayabilir mesela. Genişletmek için tıkla... İnternet hızını mı?
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.002 Makaleler 4 Çözümler 20 5 Eylül 2021 #15 AyiBogan44 dedi: Peki sonra ne olur? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Türkiye'de Torrent kullanımı için bir ceza yok. VPN kullanmanıza gerek yok yani.
AyiBogan44 dedi: Peki sonra ne olur? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Türkiye'de Torrent kullanımı için bir ceza yok. VPN kullanmanıza gerek yok yani.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #16 AyiBogan44 dedi: İnternet hızını mı? Genişletmek için tıkla... Evet. İsterse yasa dışı bir şey yaptığını düşünüp kesebilir de.
AyiBogan44 dedi: İnternet hızını mı? Genişletmek için tıkla... Evet. İsterse yasa dışı bir şey yaptığını düşünüp kesebilir de.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 5 Eylül 2021 #17 AyiBogan44 dedi: İnternet hızını mı? Genişletmek için tıkla... Evet eğer yasa dışı bir dosyaysa seve seve yapar.
AyiBogan44 dedi: İnternet hızını mı? Genişletmek için tıkla... Evet eğer yasa dışı bir dosyaysa seve seve yapar.
ATASEVERR Megapat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 190 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #18 Kesinlikle katılıyorum zamanında baya kullandım artık pek ihtiyaç olmasa da hiç sorun yaşamadım. Kaynak site de önemli ki güçlü bir anti virüs kullanıyorsanız sorun olmayacaktır.
Kesinlikle katılıyorum zamanında baya kullandım artık pek ihtiyaç olmasa da hiç sorun yaşamadım. Kaynak site de önemli ki güçlü bir anti virüs kullanıyorsanız sorun olmayacaktır.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.002 Makaleler 4 Çözümler 20 5 Eylül 2021 #19 naberinnaberi dedi: Evet eğer yasa dışı bir dosyaysa seve seve yapar. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin. Türkiye'de daha kimse yasa dışı dosya indirdi diye bir yaptırım almadı.
naberinnaberi dedi: Evet eğer yasa dışı bir dosyaysa seve seve yapar. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin. Türkiye'de daha kimse yasa dışı dosya indirdi diye bir yaptırım almadı.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #20 ATASEVERR dedi: Güçlü bir anti virüs kullanıyorsanız sorun olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Torrent ile oyun indiren biri düzgün bir antivirüs için aylık para ayırmaz. Paşa paşa gider satın alır her neyse.
ATASEVERR dedi: Güçlü bir anti virüs kullanıyorsanız sorun olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Torrent ile oyun indiren biri düzgün bir antivirüs için aylık para ayırmaz. Paşa paşa gider satın alır her neyse.