kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 5 Eylül 2021 #41 Nonexistent dedi: Çok var hocam. Ayrıyeten korsana ne destek ne savunma var bu forumda. Genişletmek için tıkla... 20 yıldır korsan kullanırım daha mahkemelik olmadım. Sanırım savcılığın önünde "ben korsan kullanıyorum" diye pankart sallamış o ceza alanlar.
Nonexistent dedi: Çok var hocam. Ayrıyeten korsana ne destek ne savunma var bu forumda. Genişletmek için tıkla... 20 yıldır korsan kullanırım daha mahkemelik olmadım. Sanırım savcılığın önünde "ben korsan kullanıyorum" diye pankart sallamış o ceza alanlar.
ATASEVERR Megapat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 190 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #42
KING561245 Femtopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #43 AyiBogan44 dedi: Sorum başlıkta. Bir de Torrent indirirken neden VPN kullanılmalı? Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir ama torent de virüs süz bir şey yüklediginden emin ol kolay virüs bılaşabilir bir YouTube'da adam söylüyordu.
AyiBogan44 dedi: Sorum başlıkta. Bir de Torrent indirirken neden VPN kullanılmalı? Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir ama torent de virüs süz bir şey yüklediginden emin ol kolay virüs bılaşabilir bir YouTube'da adam söylüyordu.
Oberstleutnant Megapat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 919 Makaleler 3 Yer İstanbul 5 Eylül 2021 #44 @ATASEVERR Komik olan şey nedir?
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 5 Eylül 2021 #45 kino dedi: 20 yıldır korsan kullanırım daha mahkemelik olmadım. Sanırım savcılığın önünde "ben korsan kullanıyorum" diye pankart sallamış o ceza alanlar. Genişletmek için tıkla... Hocam siz hangi torrent yazılımını kullanıyorsunuz ve VPN kullanıyor musunuz. VPN sizce gerekli mi?
kino dedi: 20 yıldır korsan kullanırım daha mahkemelik olmadım. Sanırım savcılığın önünde "ben korsan kullanıyorum" diye pankart sallamış o ceza alanlar. Genişletmek için tıkla... Hocam siz hangi torrent yazılımını kullanıyorsunuz ve VPN kullanıyor musunuz. VPN sizce gerekli mi?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 5 Eylül 2021 #46 AyiBogan44 dedi: Hocam siz hangi torrent yazılımını kullanıyorsunuz ve VPN kullanıyor musunuz. VPN sizce gerekli mi? Genişletmek için tıkla... qBittorent kullanıyorum, VPN'in limitini ona harcamıyorum direkt indiriyorum.
AyiBogan44 dedi: Hocam siz hangi torrent yazılımını kullanıyorsunuz ve VPN kullanıyor musunuz. VPN sizce gerekli mi? Genişletmek için tıkla... qBittorent kullanıyorum, VPN'in limitini ona harcamıyorum direkt indiriyorum.
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 5 Eylül 2021 #47 kino dedi: qBittorent Genişletmek için tıkla... Arayüzü biraz karışık gibi geldi bana. Arayüzü anlaşılır mı?
kino dedi: qBittorent Genişletmek için tıkla... Arayüzü biraz karışık gibi geldi bana. Arayüzü anlaşılır mı?
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 5 Eylül 2021 #48 AyiBogan44 dedi: Hocam siz hangi torrent yazılımını kullanıyorsunuz ve VPN kullanıyor musunuz. VPN sizce gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Eğer korsan şeyler indiriyorsan gerekli ben tribler kullanıyorum kendi anonim ağıda var.
AyiBogan44 dedi: Hocam siz hangi torrent yazılımını kullanıyorsunuz ve VPN kullanıyor musunuz. VPN sizce gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Eğer korsan şeyler indiriyorsan gerekli ben tribler kullanıyorum kendi anonim ağıda var.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 5 Eylül 2021 #49 @BenNeyimKİ basit bana uTorrent'ten farksız geldi hem Türkçe dil desteği de var.
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 5 Eylül 2021 #50 naberinnaberi dedi: Eğer korsan şeyler indiriyorsan gerekli ben tribler kullanıyorum kendi anonim ağıda var. Genişletmek için tıkla... VPN kullanmazsam ne olur?
naberinnaberi dedi: Eğer korsan şeyler indiriyorsan gerekli ben tribler kullanıyorum kendi anonim ağıda var. Genişletmek için tıkla... VPN kullanmazsam ne olur?