G glitche Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 172 13 Aralık 2020 #1 Merhaba daha önce hiç kullanmadığım için nasıl program indireceğimi izlediklerimden biliyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir nasıl ilerlemeliyim?
Merhaba daha önce hiç kullanmadığım için nasıl program indireceğimi izlediklerimden biliyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir nasıl ilerlemeliyim?
3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 13 Aralık 2020 #2 qBitTorrent varken uTorrent tavsiye etmem.
velocityfifteen Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 245 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #3 Torrent dosyanı aç ve gerekli izinleri ver. O otomatik olarak indirir. Sonra dosyayı seçtiğin yere atar.
Torrent dosyanı aç ve gerekli izinleri ver. O otomatik olarak indirir. Sonra dosyayı seçtiğin yere atar.
G glitche Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 172 13 Aralık 2020 #4 Ramazan_Akkaya dedi: Torrent dosyanı aç ve gerekli izinleri ver. O otomatik olarak indirir. Sonra dosyayı seçtiğin yere atar. Genişletmek için tıkla... cinema 4d yi indirmek istiyorum linki alıp programa mı atıyorum?
Ramazan_Akkaya dedi: Torrent dosyanı aç ve gerekli izinleri ver. O otomatik olarak indirir. Sonra dosyayı seçtiğin yere atar. Genişletmek için tıkla... cinema 4d yi indirmek istiyorum linki alıp programa mı atıyorum?