uTorrent indirmesi nasıl hızlandırılır?

Lethium6161

Hectopat
Arkadaşlar, normalde 1.5 MB/s indirme hızı alırken şimdi ise 800 KB/s alıyorum. Hızlandırma yolu var mıdır?

Korsan oyun indirmiyorum. Tepki çekemeyeyim diye söyleyeyim.

Arkadaşlar, normalde 1.5 MB/s indirme hızı alırken şimdi ise 800 KB/s alıyorum. Hızlandırma yolu var mıdır?

Trackerler olur genelde, bir de torrentten dosya indirirken internet hızı düşer, ama ne kadar indirirseniz hızlanır diyebilirim.

Bazı siteler var. Kendi sunucusuna indiriyor sonra size veriyor. Maalesef site ismini hatırlamıyorum.

İndirme hızının internet hızıyla alakası yok mu? Mesela bende fiber internet yok fiber olsa daha hızlı iner. Ben böyle düşünüyorum. Yanlış mı biliyorum.

İnternetten güncel trackerları bulup listeye ekleyin, nasıl yapılacağını ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz.

Gpeditmsc yi yap ve spybot u kur oradan apply de uminizeden de etkinleştir hepsini internetin 50-100 KB artacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…