D DarksGuardian Kaan Hectopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2018 #1 Arkadaşlar benim bazı indirmek istediğim oyunlar vardı utorrent indirdim. Onları torrentten seçtim şu an onlar indiriliyor. Onlar indirildikten sonra ne yapacağım? Daemon Tools Lite falan ne lazım neler gerekiyor? Lütfen bana birazcık yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2018
Arkadaşlar benim bazı indirmek istediğim oyunlar vardı utorrent indirdim. Onları torrentten seçtim şu an onlar indiriliyor. Onlar indirildikten sonra ne yapacağım? Daemon Tools Lite falan ne lazım neler gerekiyor? Lütfen bana birazcık yardımcı olur musunuz?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 23 Ocak 2018 #2 Korsana destek vermiyoruz. İndirdiğiniz oyunların fiyatları servetlerle alınacak tarzdan değil. Geçen kış indirimlerinde iki oyunu birlikte ortalama 50 TL gibi cüzri bir rakama alabilirdiniz. Tavsiyemiz orijinal kullanmanızdır. Artı 0 Eksi
Korsana destek vermiyoruz. İndirdiğiniz oyunların fiyatları servetlerle alınacak tarzdan değil. Geçen kış indirimlerinde iki oyunu birlikte ortalama 50 TL gibi cüzri bir rakama alabilirdiniz. Tavsiyemiz orijinal kullanmanızdır.