izzet_Baku Hectopat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 187 Yer Baku, Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #1 Bu ikisini kullanırken donma oluyor. Bu sıkıntının kaynağını merak ettim. Yardım ederseniz müteşekkir olurum.
Bu ikisini kullanırken donma oluyor. Bu sıkıntının kaynağını merak ettim. Yardım ederseniz müteşekkir olurum.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #2 Bilgisayara yükleniyor olabilir. Sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 1 Şubat 2021 #3 Arkaplanda ekstra şeyler yüklüyor olabilirler, qBittorent'i dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS izzet_Baku Hectopat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 187 Yer Baku, Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #4 Ali998 dedi: Bilgisayara yükleniyor olabilir. Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Dimensity dedi: Arkaplanda ekstra şeyler yüklüyor olabilirler, qBittorent'i dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ram sıkıntılı ola bilirmi ? Ali998 dedi: Bilgisayara yükleniyor olabilir. Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 10 pro Dimensity dedi: Arkaplanda ekstra şeyler yüklüyor olabilirler, qBittorent'i dener misiniz? Genişletmek için tıkla... qBittorent'i deniyorum şimdilik kasma yok Son düzenleme: 1 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: Bilgisayara yükleniyor olabilir. Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Dimensity dedi: Arkaplanda ekstra şeyler yüklüyor olabilirler, qBittorent'i dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ram sıkıntılı ola bilirmi ? Ali998 dedi: Bilgisayara yükleniyor olabilir. Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 10 pro Dimensity dedi: Arkaplanda ekstra şeyler yüklüyor olabilirler, qBittorent'i dener misiniz? Genişletmek için tıkla... qBittorent'i deniyorum şimdilik kasma yok