uTorrent virüslü çıktı

uTorrent yıllardır kullanırım virüs çıktığını görmedim duymadım.

Sözde sadece korsan içerikler için olmasa da aslında sadece korsan içerikler için kullanılıyor .
Öyle ancak Linux ISO’larının seed ve peer’lerine bakarsanız çoğununki popüler filmlerden yüksek. Bilgisayarı açıkken aynı anda Torrent’ten 7-8 ISO seedleyenleri gördüm ben.

Öyle ancak Linux ISO’larının seed ve peer’lerine bakarsanız çoğununki popüler filmlerden yüksek. Bilgisayarı açıkken aynı anda Torrent’ten 7-8 ISO seedleyenleri gördüm ben.
Böyle olması normal bence.

uTorrent'e laf ettirmem kesinlikle. Yıllardır ne yardımı dokundu. Ona kesinlikle laf edemezsiniz! Kendi sitesinden indirdiğiniz sürece hiçbir sıkıntısı yoktur. Gidip tamindir.com sitesinden uTorrent indirirsen tabii virüs bulaşacak. Kendi sitesinden indirdim ve 7 yıldır kullanıyorum. Evet, 14 yaşındayım ve 7 yıldır kullanıyorum. 1.sınıfa giderken bile uTorrent ile oyun yüklüyordum ve hiç sıkıntı yaşamadım. Hem Kaspersky ile tarattım, hem ESET ile tarattım, hem malwarebytes ile tarattım, hem comodo ile tarattım, ve hem avast ile tarattım. Hepsi temiz çıkardı. uTorrent virüslü değildir. Ayrıca yüklediğiniz dosyanın kaynağına bağlı olarak virüs yemiş olabilirsiniz. Sadece uTorrent değil, ne indirdiğiniz önemli. Gelip böyle uTorrent'e atıp tutmayın.
Ben değilim.

Bu linkten indirebilirsin. uTorrent'te reklam falan var zaten önermem.
uTorrent'te reklam var ancak o reklamları çok kolay bir yöntemle kaldırabiliyorsun. Youtube'a araştır. Ben yaptım ve hiç reklam yok.

Reklam dolu program kullanmak istemiyorum, kusura bakma. Üstüne bir de çıkan reklamlar “Beyler, vazelini bırakın, yeni kayganlaştırıcı buldum!” olunca.

O reklamlar ben de yok? Reklamları kaldırsaydın? Ayarlarından bile kaldırabiliyorsun.
Böyle bir şey var diyelim hadi kaldırdın, niye qBittorrent gibi daha güvenilir ve özgür açık kaynak yazılımlar dururken uTorrent kullanalım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…