QuantumLane Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #51 NotYiit dedi: 10 yıldır sorunsuz kullanıyorum 1 kere virüs bulaşmadı biraz bilinçli kullanmayla alakı bence. Genişletmek için tıkla... 1 kez bile kullanmadım ne işe yarıyor torrent.
NotYiit dedi: 10 yıldır sorunsuz kullanıyorum 1 kere virüs bulaşmadı biraz bilinçli kullanmayla alakı bence. Genişletmek için tıkla... 1 kez bile kullanmadım ne işe yarıyor torrent.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #52 qBittorent kullanın onun yerine ama indirdiğin şey virüs olabilir.
JustBarkin5 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #53 GMC Denali dedi: Türkçesi: İndirdiğim dosya virüslüymüş, zaten doğru düzgün de Torrent sitesi seçmeyi bilmiyorum. Ama yine de ben suçu programa atayım. Genişletmek için tıkla... Setupunu kurmamıştım bile. Zaten virüsün konumu setupu gösteriyor. İndirdiğim site bu Windows için µTorrent (uTorrent) İstemcilerini indirin
GMC Denali dedi: Türkçesi: İndirdiğim dosya virüslüymüş, zaten doğru düzgün de Torrent sitesi seçmeyi bilmiyorum. Ama yine de ben suçu programa atayım. Genişletmek için tıkla... Setupunu kurmamıştım bile. Zaten virüsün konumu setupu gösteriyor. İndirdiğim site bu Windows için µTorrent (uTorrent) İstemcilerini indirin