Abrams Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 820 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #11 Steve Rogers dedi: Korsana destek yok, ban yiyeceksin. Diyenler gelmeden söyleyeyim. Ben qBitTorrent'i sevdim. Genişletmek için tıkla... Torrent korsan değildir.
Steve Rogers dedi: Korsana destek yok, ban yiyeceksin. Diyenler gelmeden söyleyeyim. Ben qBitTorrent'i sevdim. Genişletmek için tıkla... Torrent korsan değildir.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 7 Kasım 2020 #12 Abrams dedi: Torrent korsan değildir. Genişletmek için tıkla... Merak ediyorum, süprizbozan'ı açtın mı?
Abrams dedi: Torrent korsan değildir. Genişletmek için tıkla... Merak ediyorum, süprizbozan'ı açtın mı?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #13 Abrams dedi: Torrent korsan değildir. Genişletmek için tıkla... Sürpriz bozanı okudun mu ? Okumadıysan oku bence
Abrams dedi: Torrent korsan değildir. Genişletmek için tıkla... Sürpriz bozanı okudun mu ? Okumadıysan oku bence
Abrams Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 820 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #14 Zurnadürüm dedi: Sürpriz bozanı okudun mu ? Okumadıysan oku bence Genişletmek için tıkla... Okudum da onu sadece senin için söylemedim. Öyle diyenler oluyor bir ihtimal görürler diye.
Zurnadürüm dedi: Sürpriz bozanı okudun mu ? Okumadıysan oku bence Genişletmek için tıkla... Okudum da onu sadece senin için söylemedim. Öyle diyenler oluyor bir ihtimal görürler diye.
Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 7 Kasım 2020 #15 363436 dedi: @Mehmet Yay kim kilitlenecek dedi? Genişletmek için tıkla... Yatırım yaptım.
LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.332 Çözümler 9 7 Kasım 2020 #16 Beyler böyle bir uyarı ile karşılaştım tam olarak bu nedir açıklar mısınız? Dosya Ekleri asd.PNG 4,9 KB · Görüntüleme: 566
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #17 LonelyDarkSide dedi: Beyler böyle bir uyarı ile karşılaştım tam olarak bu nedir açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... P2P olduğu için uyarıyor seni. Bazı IP adreslerinde hack işine bulaşma vs. olabiliyor. En mantıklı yol PeerBlock da kullanın qBitTorrent'in yanında.
LonelyDarkSide dedi: Beyler böyle bir uyarı ile karşılaştım tam olarak bu nedir açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... P2P olduğu için uyarıyor seni. Bazı IP adreslerinde hack işine bulaşma vs. olabiliyor. En mantıklı yol PeerBlock da kullanın qBitTorrent'in yanında.
LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.332 Çözümler 9 7 Kasım 2020 #18 Zurnadürüm dedi: P2P olduğu için uyarıyor seni. Bazı IP adreslerinde hack işine bulaşma vs. olabiliyor. En mantıklı yol peerblock da kullanın qBitTorrent'in yanında. Genişletmek için tıkla... O zaman öyleyse ben direk normal torrent indireyim ya.
Zurnadürüm dedi: P2P olduğu için uyarıyor seni. Bazı IP adreslerinde hack işine bulaşma vs. olabiliyor. En mantıklı yol peerblock da kullanın qBitTorrent'in yanında. Genişletmek için tıkla... O zaman öyleyse ben direk normal torrent indireyim ya.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #19 LonelyDarkSide dedi: O zaman öyleyse ben direk normal torrent indireyim ya. Genişletmek için tıkla... Normal torrentde de PeerBlock olmazsa güvenli olmaz. Bu uyarı sadece devam edin sorun yok
LonelyDarkSide dedi: O zaman öyleyse ben direk normal torrent indireyim ya. Genişletmek için tıkla... Normal torrentde de PeerBlock olmazsa güvenli olmaz. Bu uyarı sadece devam edin sorun yok
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 7 Kasım 2020 #20 runit dedi: İkisi de değil, qBitTorrent. Genişletmek için tıkla... Hocam tamamen aynısını yazacaktım, olaya bak ya.
runit dedi: İkisi de değil, qBitTorrent. Genişletmek için tıkla... Hocam tamamen aynısını yazacaktım, olaya bak ya.