Arkadaşlar yaklaşık 1 yılı aşkın bir süredir µTorrent programını kullanmaktayım ve genelde 3MB/s hızından daha fazla hızla indiriyorum ama son 3 gün içerisinde bu hız 1MB/s'yi geçmiyor. Bilen bir arkadaş varsa yardım edebilir mi? Ailemle film izleyecektik sırf şu µTorrent uygulamasındaki yavaşlıktan dolayı indiremedik.
Arkada çalışan bir güncelleme var mı? Windows veya otomatik güncellemesi açık olan bir program veya uygulama? Bazı durumlarda internet indirme hızını etkileyebiliyor. Ayrıca kesinliği olmamakla beraber seed veya tracker yoğunluğu sorunu da olabilir.
Arkada çalışan bir güncelleme var mı? Windows veya otomatik güncellemesi açık olan bir program veya uygulama? Bazı durumlarda internet indirme hızını etkileyebiliyor. Ayrıca kesinliği olmamakla beraber seed yoğunluğu sorunu da olabilir.
Deneme amaçlı BitTorrent uygulamasını indirip dener misin? Pek farkı olacağını sanmıyorum ama belki programın güncellik veya reklam sorunu olabilir. Solda ve üstte çıkan reklamlar bazen sapıttırabiliyor. Google amcaya "uTorrent Reklamları Kaldırma" yazarak onlardan kurtulabilirsin. Ama önce bi' BitTorrent ile de indirme hızına bak bence.
Tracker ekleyin, Zona adlı uygulama var oradan İngilizce olarak filmleri indirin ve Türkçe altyazılarını indirin derim, hız sıkıntısı olmuyor (20-30 MB dolaylarında indiriyor).
Torrent hızları indirmeye çalıştığınız dosyanın ne kadar fazla kişiden çekildiği ile doğru orantılı.Yani ne kadar popüler bir dosya ise o kadar fazla indirme hızına ulaşıyor.