Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.459 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 13 Aralık 2023 #11 uTorrent kendi başına bir adware zaten. qBittorrent vb. şeyler kullanın.
Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.383 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Aralık 2023 #12 SeyitAli253 dedi: Bilgisiz değilim güvensizim güvenilir kaynak olsa bile indirmeye çekinirim sonuçta sanal alemde iyi niyetli insan çok az risk almaya degmez. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle saygı duyuyorum. Bu arada torrent bağımlısı falan değilim. Orijinal oyun alırım, zaten Series X kullanıyorum. Ama torrent korkulacak bir şey değil. Mesela gidip 'xxskidrowfullgame' 'crcckgame' gibi sitelere girilmediği sürece sıkıntı yok.
SeyitAli253 dedi: Bilgisiz değilim güvensizim güvenilir kaynak olsa bile indirmeye çekinirim sonuçta sanal alemde iyi niyetli insan çok az risk almaya degmez. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle saygı duyuyorum. Bu arada torrent bağımlısı falan değilim. Orijinal oyun alırım, zaten Series X kullanıyorum. Ama torrent korkulacak bir şey değil. Mesela gidip 'xxskidrowfullgame' 'crcckgame' gibi sitelere girilmediği sürece sıkıntı yok.
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #13 Nyxa dedi: Kesinlikle saygı duyuyorum. Bu arada Torrent bağımlısı falan değilim. Orijinal oyun alırım, zaten Series X kullanıyorum. Ama Torrent korkulacak bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Biliyorum eskiden çok kurdum hocam korsan karşıtıyım ama korsan bizde kullandık fakat indirdiginiz kaynaga dikkat edin virüs algılanmamasına ragmen kendi kendine ekran kartı fanı bozulmuştu muhtemelen virüsden çok firmanın rezil parçasıydı.
Nyxa dedi: Kesinlikle saygı duyuyorum. Bu arada Torrent bağımlısı falan değilim. Orijinal oyun alırım, zaten Series X kullanıyorum. Ama Torrent korkulacak bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Biliyorum eskiden çok kurdum hocam korsan karşıtıyım ama korsan bizde kullandık fakat indirdiginiz kaynaga dikkat edin virüs algılanmamasına ragmen kendi kendine ekran kartı fanı bozulmuştu muhtemelen virüsden çok firmanın rezil parçasıydı.
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #14 Torrent'te reklam engelleyici kullanmadığınızda bazen reklam çıkabiliyor ama indirdiğiniz Torrent orijinal Torrent değil sanırım.
Torrent'te reklam engelleyici kullanmadığınızda bazen reklam çıkabiliyor ama indirdiğiniz Torrent orijinal Torrent değil sanırım.