uTorrent'te indirme hızı olması gerekenden yavaş

esatsoner

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Kepçeci ;)
UTorrent'den RDR2 indiriyorum ilk başta alttaki yeşil bar kırmızıydı 2 gündür onunla uğraşıyordum. Yaygın bir sorunmuş onu kendim C diskine yeni RDR2 adlı klasör açıp UTorrent'ten oyunu onun içine kurmasını isteyerek çözdüm fakat şu an şöyle bir sorun yaşıyorum. Oyun UTorrent'de çok yavaş iniyor 10 MB hızda normalde internetim çok daha hızlı. Çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
UTorrent'den RDR2 indiriyorum ilk başta alttaki yeşil bar kırmızıydı 2 gündür onunla uğraşıyordum. Yaygın bir sorunmuş onu kendim C diskine yeni RDR2 adlı klasör açıp UTorrent'ten oyunu onun içine kurmasını isteyerek çözdüm fakat şu an şöyle bir sorun yaşıyorum. Oyun UTorrent'de çok yavaş iniyor 10 MB hızda normalde internetim çok daha hızlı. Çözümü var mıdır?
Utorrent yerine qbit kullanmak daha doğru.

Torrent mantığı, dosyayı paylaşan kaç kişi varsa paylaştıkları toplam hızlardan kendine düşeni alırsın ve tabi sen de paylaşıma destek olursan tadından yenmez.

İzleyici Ekle kısmına tracker eklemen gerekiyor.
uTorrent tracker nasıl eklenir diye arama yaparsanız bulursunuz. Tracker eklemeyi öğrendikten sonra 2024 güncel trackerlar diye arama yaparak en güncel trackerlari ekleminizi tavsiye ediyorum.

Aynı şeyi qbittorent ve UTorrent'de ve delugede yaşadım BitTorrent'e geçince bu sorunu yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır ama programla ilgili bir soruda bilgilendirme yapılmasında sakınca yok. Korsan bayrağı çekip sulara açılacak kadar cesaretliysen, tecrübe de edinirsin, tabi en basit başlangıç her halta next next yapmamak ve her download diyen sakallıya tıklamamak. : )

Aynı şeyi qbittorent ve UTorrent'de ve delugede yaşadım BitTorrent'e geçince bu sorunu yaşamadım.
Programdan önce tracker ve seeder miktarları, aktifliği önemli rol oynuyor. Qbit Utor'dan daha mı iyi? biraz o da kod açısından, ama o kadar.

Hayır ama programla ilgili bir soruda bilgilendirme yapılmasında sakınca yok. Korsan bayrağı çekip sulara açılacak kadar cesaretliysen, tecrübe de edinirsin, tabii en basit başlangıç her halta Next Next yapmamak ve her download diyen sakallıya tıklamamak: )

Programdan önce tracker ve seeder miktarları, aktifliği önemli rol oynuyor. Qbit Utor'dan daha mı iyi? Biraz o da kod açısından, ama o kadar.

Uncharted 4 indirirken olmuştu hepsini aynı dosyayı kullandım şahsen oranlarda pek farklı değildi belki sıkıntı benim bilgisayardadır.

Desteklemiyoruz kardeşim bedava varken gidipde 300 lira para bayıp niye oyun satın alayim hemen maydono olmayın her konuya Rockstar ile anlaşmamı yaptın ortak mısınız hemen savunmaya geciyonuz.

İzleyici ekle kısmına tracker eklemen gerekiyor.
uTorrent tracker nasıl eklenir diye arama yaparsanız bulursunuz. Tracker eklemeyi öğrendikten sonra 2024 güncel trackerlar diye arama yaparak en güncel trackerlari ekleminizi tavsiye ediyorum.

Sağ ol kardeşim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı