Yehuda Barwald Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 329 Yer Zurich, Switzerland Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #1 i5 9300hf işlemcim var. Throotlestop ile undervolt yaptım. Oyuna girdiğimde CPU 95 dereceyi görüyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2022
i5 9300hf işlemcim var. Throotlestop ile undervolt yaptım. Oyuna girdiğimde CPU 95 dereceyi görüyor. Ne yapmalıyım?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.025 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #11 Yehuda Barwald dedi: lenovo idepad l340 larda genel bir sorun var Genişletmek için tıkla... UV uygulanmıyor sisteminize. ThrottleStop'unuz güncelse Mikrokod güncellemesi yemiş olabilirsiniz. Sistemini formatlayarak çözenler var hocam. Artı 0 Eksi
Yehuda Barwald dedi: lenovo idepad l340 larda genel bir sorun var Genişletmek için tıkla... UV uygulanmıyor sisteminize. ThrottleStop'unuz güncelse Mikrokod güncellemesi yemiş olabilirsiniz. Sistemini formatlayarak çözenler var hocam.
KS KS Yehuda Barwald Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 329 Yer Zurich, Switzerland Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #12 erengore dedi: UV uygulanmıyor sisteminize. ThrottleStop'unuz güncelse Mikrokod güncellemesi yemiş olabilirsiniz. Sistemini formatlayarak çözenler var hocam. Genişletmek için tıkla... kanka yabancı kanallar ve forumlar bu bilgisayarın tam bende olan modeline özel rakam öneriyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et erengore dedi: UV uygulanmıyor sisteminize. ThrottleStop'unuz güncelse Mikrokod güncellemesi yemiş olabilirsiniz. Sistemini formatlayarak çözenler var hocam. Genişletmek için tıkla... dostum throotlestop silmem durumunda bilgisayar varsayılan voltaj ayarlarına dönermi ? Son düzenleme: 1 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
erengore dedi: UV uygulanmıyor sisteminize. ThrottleStop'unuz güncelse Mikrokod güncellemesi yemiş olabilirsiniz. Sistemini formatlayarak çözenler var hocam. Genişletmek için tıkla... kanka yabancı kanallar ve forumlar bu bilgisayarın tam bende olan modeline özel rakam öneriyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et erengore dedi: UV uygulanmıyor sisteminize. ThrottleStop'unuz güncelse Mikrokod güncellemesi yemiş olabilirsiniz. Sistemini formatlayarak çözenler var hocam. Genişletmek için tıkla... dostum throotlestop silmem durumunda bilgisayar varsayılan voltaj ayarlarına dönermi ?