A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 3 Mart 2022 #11 @Cristiano Ronaldo Silme işlemine elle müdahele ettiğinde arayüz takılı kalabiliyor, sık sık yaşanan bir durum.
@Cristiano Ronaldo Silme işlemine elle müdahele ettiğinde arayüz takılı kalabiliyor, sık sık yaşanan bir durum.
THE WATCHER Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 669 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #12 Cristiano Ronaldo dedi: Sildiğini nereden anladınki hala etkin gözüküyor virüs. Genişletmek için tıkla... İşte çevrim dışı tarasın önce ama BIOS'tan Secure Boot açsın.Silemezse de bu geçerli.
Cristiano Ronaldo dedi: Sildiğini nereden anladınki hala etkin gözüküyor virüs. Genişletmek için tıkla... İşte çevrim dışı tarasın önce ama BIOS'tan Secure Boot açsın.Silemezse de bu geçerli.
ASUS_Kullaniyorum Picopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Asusya Cumhuriyeti 3 Mart 2022 #13 THE WATCHER dedi: İşte çevrim dışı tarasın önce ama BIOS'tan Secure Boot açsın.Silemezse de bu geçerli. Genişletmek için tıkla... Secure Boot ne alaka?
THE WATCHER dedi: İşte çevrim dışı tarasın önce ama BIOS'tan Secure Boot açsın.Silemezse de bu geçerli. Genişletmek için tıkla... Secure Boot ne alaka?
Cristiano Ronaldo Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 182 Yer Arabistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #14 acv dedi: @Cristiano Ronaldo silme işlemine elle müdahale ettiğinde arayüz takılı kalabiliyor, sık sık yaşanan bir durum. Genişletmek için tıkla... Yani yüksek ihtimalle silinmişmi şu an
acv dedi: @Cristiano Ronaldo silme işlemine elle müdahale ettiğinde arayüz takılı kalabiliyor, sık sık yaşanan bir durum. Genişletmek için tıkla... Yani yüksek ihtimalle silinmişmi şu an
THE WATCHER Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 669 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #15 ASUS_Kullaniyorum dedi: Secure Boot ne alaka? Genişletmek için tıkla... Virüs girdiğinde bilgisayarda büyük sorun çıkmaması için Secure Boot açılır. BIOS'tan yeniden başlatarakk BIOS'a giriliyor.
ASUS_Kullaniyorum dedi: Secure Boot ne alaka? Genişletmek için tıkla... Virüs girdiğinde bilgisayarda büyük sorun çıkmaması için Secure Boot açılır. BIOS'tan yeniden başlatarakk BIOS'a giriliyor.
ASUS_Kullaniyorum Picopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Asusya Cumhuriyeti 3 Mart 2022 #16 THE WATCHER dedi: Virüs girdiğinde bilgisayarda büyük sorun çıkmaması için Secure Boot açılır. BIOS'tan yeniden başlatarakk BIOS'a giriliyor. Genişletmek için tıkla... Secure Boot Windows'u başlangıçta etkileyen zararlı yazılımları engellemesi için bir ayar. Konu sahibi başlangıçta bir sorun yaşadığını belirtmemiş.
THE WATCHER dedi: Virüs girdiğinde bilgisayarda büyük sorun çıkmaması için Secure Boot açılır. BIOS'tan yeniden başlatarakk BIOS'a giriliyor. Genişletmek için tıkla... Secure Boot Windows'u başlangıçta etkileyen zararlı yazılımları engellemesi için bir ayar. Konu sahibi başlangıçta bir sorun yaşadığını belirtmemiş.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 3 Mart 2022 #17 Cristiano Ronaldo dedi: Yani yüksek ihtimalle silinmiş mi şu an? Genişletmek için tıkla... Evet. Silinmese bile istisnalara eklenmeyen dosyaların çalıştırılması engelleneceği için panik yapmaya gerek yok.
Cristiano Ronaldo dedi: Yani yüksek ihtimalle silinmiş mi şu an? Genişletmek için tıkla... Evet. Silinmese bile istisnalara eklenmeyen dosyaların çalıştırılması engelleneceği için panik yapmaya gerek yok.
THE WATCHER Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 669 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #18 ASUS_Kullaniyorum dedi: Secure Boot Windows'u başlangıçta etkileyen zararlı yazılımları engellemesi için bir ayar. Konu sahibi başlangıçta bir sorun yaşadığını belirtmemiş. Genişletmek için tıkla... İşte bozulma ihtimaline karşı açık dursun diye diyiyorum.
ASUS_Kullaniyorum dedi: Secure Boot Windows'u başlangıçta etkileyen zararlı yazılımları engellemesi için bir ayar. Konu sahibi başlangıçta bir sorun yaşadığını belirtmemiş. Genişletmek için tıkla... İşte bozulma ihtimaline karşı açık dursun diye diyiyorum.
Cristiano Ronaldo Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 182 Yer Arabistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #19 acv dedi: Evet. Silinmese bile istisnalara eklenmeyen dosyaların çalıştırılması engelleneceği için panik yapmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tarama sonuçları bu zararlı bir yazılım veya virüs var mı tam olarak anlamadımda ben. Dosya Ekleri 1646309373510.png 146,5 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleme: 3 Mart 2022
acv dedi: Evet. Silinmese bile istisnalara eklenmeyen dosyaların çalıştırılması engelleneceği için panik yapmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tarama sonuçları bu zararlı bir yazılım veya virüs var mı tam olarak anlamadımda ben.
ASUS_Kullaniyorum Picopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Asusya Cumhuriyeti 3 Mart 2022 #20 Cristiano Ronaldo dedi: Tamam şu an malwarebytest adlı programdan tarama bitmek üzere sonucu paylaşırım sizlerle. Tarama sonuçları bu zararlı bir yazılım veya virüs varmı tam olarak anlamadımda ben. Genişletmek için tıkla... Bunlardan biri olabilir. Aşağıdaki "Quarantine" tuşuna basarak dosyaları karantinaya alabilirsin. Sonra da belirttiğim yerden silebilirsin.
Cristiano Ronaldo dedi: Tamam şu an malwarebytest adlı programdan tarama bitmek üzere sonucu paylaşırım sizlerle. Tarama sonuçları bu zararlı bir yazılım veya virüs varmı tam olarak anlamadımda ben. Genişletmek için tıkla... Bunlardan biri olabilir. Aşağıdaki "Quarantine" tuşuna basarak dosyaları karantinaya alabilirsin. Sonra da belirttiğim yerden silebilirsin.