A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 3 Mart 2022 #21 Cristiano Ronaldo dedi: Tarama sonuçları bu zararlı bir yazılım veya virüs var mı tam olarak anlamadımda ben. Genişletmek için tıkla... Reklam yazılımı ve crack uygulaması görünüyor. Synaptics PUA veya zararlı olabilir, emin değilim. Karantinaya alın hepsini.
Cristiano Ronaldo dedi: Tarama sonuçları bu zararlı bir yazılım veya virüs var mı tam olarak anlamadımda ben. Genişletmek için tıkla... Reklam yazılımı ve crack uygulaması görünüyor. Synaptics PUA veya zararlı olabilir, emin değilim. Karantinaya alın hepsini.
ASUS_Kullaniyorum Picopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Asusya Cumhuriyeti 3 Mart 2022 #22 Cristiano Ronaldo dedi: Tamam şu an malwarebytest adlı programdan tarama bitmek üzere sonucu paylaşırım sizlerle. Tarama sonuçları bu zararlı bir yazılım veya virüs varmı tam olarak anlamadımda ben. Genişletmek için tıkla... Bunlardan biri olabilir. Aşağıdaki "Quarantine" tuşuna basarak dosyaları karantinaya alabilirsin. Sonra da belirttiğim yerden silebilirsin.
Cristiano Ronaldo dedi: Tamam şu an malwarebytest adlı programdan tarama bitmek üzere sonucu paylaşırım sizlerle. Tarama sonuçları bu zararlı bir yazılım veya virüs varmı tam olarak anlamadımda ben. Genişletmek için tıkla... Bunlardan biri olabilir. Aşağıdaki "Quarantine" tuşuna basarak dosyaları karantinaya alabilirsin. Sonra da belirttiğim yerden silebilirsin.