Uwell Caliburn GK2 nereden alınabilir?

Mustafa Karakoç

Hectopat
Merhaba uwell caliburn GK2 almayı düşünüyorum. Ancak birçok site var. Hangisine güveneceğimi bilemedim. Nereden alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buraya tıklayarak alabilirsiniz hocam ben de buradan sürekli sipariş veriyorum gerek cihaz gerek sarf malzemesi tamamen güvenilir ben WhatsApp hattı üzerinden siparişlerimi kapıda ödeme ile yapıyorum site tamamen güvenilir.

Kartuşu için Buraya tıklayınız
Coili için Buraya tıklayınız coilinizi seçerken sert içim (boğaz vurumu/sigara) için yüksek ohm coil seçmeyi unutmayın.

Hocam coil alacağım da bu siteyle ilgili şikayet var da çok konu açılmış.

Hocam coil alacağım da bu siteyle ilgili şikayet var da çok konu açılmış.

Şikayeti açılmamış konu yok hocam ama inanın bana oradaki şikayetlerin büyük bir kısmında müşteri hatalı oluyor örnek vermem gerekirse müşteri collin limiti etmesini beklemeden çekiyor yanık tadı var diyor.

Evet hocam ilk siparişim güvenilir oldu coil orijinal ve sağlam bir şekilde elime ulaştı WhatsApp'dan da gayet ilgili davrandılar sıkıntı yaşamadım daha gelen coilleri kullanmadım ama önceki coilim bitmedi deneyip yazarım tekrar.

Coilleri çıkarıp içine (kartuşa değil collin içine) likit koyarsanız yanması çok düşük ihtimal olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…