g0khan yıldırım Kilopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 226 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Ocak 2019 #1 Bu UWP işlem grubu, sistem performansını arttırmak için işlemleri askıya alıyor. Çözümü nedir ? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2019
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2019 #2 Hangi durumda böyle bir hata alıyorsunuz? Biraz daha ayrıntı verirseniz daha iyi olabilir.
g0khan yıldırım Kilopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 226 Makaleler 1 Çözümler 3 22 Ocak 2019 #3 VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Hangi durumda böyle bir hata alıyorsunuz? Biraz daha ayrıntı verirseniz daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... bilgisayarı açıyorum görev yöneticisine bastığım da yanında yeşil bir işaret üzerine getirdiğimde mause u bu çıkıyor ayarların yanında
VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Hangi durumda böyle bir hata alıyorsunuz? Biraz daha ayrıntı verirseniz daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... bilgisayarı açıyorum görev yöneticisine bastığım da yanında yeşil bir işaret üzerine getirdiğimde mause u bu çıkıyor ayarların yanında
g0khan yıldırım Kilopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 226 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Ocak 2019 #4 Cevabı yok mu ?
djsami Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 93 5 Şubat 2020 #5 g0khan yıldırım dedi: Cevabı yok mu ? Genişletmek için tıkla... Maalesef çözüm yok.
T Bag Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #6 Öncelikle windows tuşu+x powershell yönetici olarak olarak çalıştırın sonra oraya sırasıyla PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted Get-AppXPackage -AllUsers |Where-Object {$_.InstallLocation -like "*SystemApps*"} | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} $manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + '\AppxManifest.xml' ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest bunları yazdıkdan sonra çalıştır(windpws+r) C:\Windows\System32\ctfmon.exe yazdıktan sonra çalıştığını göreceksiniz(Garanti vermiyorum bende işe yaradı)
Öncelikle windows tuşu+x powershell yönetici olarak olarak çalıştırın sonra oraya sırasıyla PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted Get-AppXPackage -AllUsers |Where-Object {$_.InstallLocation -like "*SystemApps*"} | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} $manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + '\AppxManifest.xml' ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest bunları yazdıkdan sonra çalıştır(windpws+r) C:\Windows\System32\ctfmon.exe yazdıktan sonra çalıştığını göreceksiniz(Garanti vermiyorum bende işe yaradı)
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #7 UWP askıya alma işlemi otomatiktir kaldırılması önerilmez, arama yeri gibi onların işlemlerini kullanılmadığında donduruyor ki RAM ya da işlemciyi kullanmasın, sen aramaya bastığın anda askıya alma durumu gidiyor.
UWP askıya alma işlemi otomatiktir kaldırılması önerilmez, arama yeri gibi onların işlemlerini kullanılmadığında donduruyor ki RAM ya da işlemciyi kullanmasın, sen aramaya bastığın anda askıya alma durumu gidiyor.
T Bag Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #8 Ama sonradan fark ettim ki bilgisayar kapanıp açıldığında tekrar yazmak gerekiyor daha iyi bir çözüm var ise merakla bekliyorum.
Ama sonradan fark ettim ki bilgisayar kapanıp açıldığında tekrar yazmak gerekiyor daha iyi bir çözüm var ise merakla bekliyorum.