Jearus
Centipat
Daha fazla
Durum çok ama çok ciddi. Şimdi uykuya dalarken de sıkıntı yaşıyorum ama asıl sıkıntı uyanırken. Yatmadan önceki 5 saat içinde 2 kahve 5 çay içiyorum genelde. Hatta bir seferinde denemek için yarım bardak klasik Nescafe ile beraber yaptığım çok acı bir kahveyi içtim sebebi ise internette okuduğuma göre kafein içip uyursak uyku halindeyken büyük sıkıntılar söz konusu oluyormuş: Uyku kesintisi, erken uyanma, kalitesiz uyku vs. ama bende bu da olmadı, o kahveyi içmeme rağmen tam tamına 12 saat uyudum ve eğer ki rahatsız edilmeseydim daha çok da uyuyacaktım. Alarm kursam etki etmiyor, ne yaparsam yapayım etki etmiyor. İnsanlar RAM uykusundayken kolayca uyanabiliyormuş ben bu hayatta hiç kolayca uyandığımı hatırlamıyorum. Ha çok az mı uyuyorsun diye sorarsanız hayır 10 saat uyuyorum. Ve 10 saat sonra uyanmak için alarm kurmak gerek ve o alarmda da uyanmıyorum. Uyku olarak çok sakatım. Sırf bu yüzden uyku düzenim bozuk olduğu için artık geceleri uyanık kalıyorum. Sanırım 15 16 gibi uyanıyorum sabah 8 gibi de yatıyorum. Yoksa düzen sağlayamıyorum. Varsa çözümünü bilen, yardım edebilecek çok memnun olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: