milas1923 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.534 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ5 11400F 16 GB 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2021 #1 Selam, bilgisayarı uyku moduna aldığımda açılıyor. Uyandırma kaynağı: Cihaz -Intel(r) USB 3.0 extensible host Controller - 1.0 (Microsoft) olarak gözüküyor ama klavyeyi çıkarınca düzeliyor :/ Nasıl düzeltirim? not: klavyeyi çıkarınca düzeliyor.
Selam, bilgisayarı uyku moduna aldığımda açılıyor. Uyandırma kaynağı: Cihaz -Intel(r) USB 3.0 extensible host Controller - 1.0 (Microsoft) olarak gözüküyor ama klavyeyi çıkarınca düzeliyor :/ Nasıl düzeltirim? not: klavyeyi çıkarınca düzeliyor.
Çözüm B B BamTeli 6 Mart 2021 milas1923 dedi: Selam, bilgisayarı uyku moduna aldığımda açılıyor. Uyandırma kaynağı: Cihaz -Intel(r) USB 3.0 extensible host Controller - 1.0 (Microsoft) olarak gözüküyor ama klavyeyi çıkarınca düzeliyor :/ Nasıl düzeltirim? not: klavyeyi çıkarınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Intel Management Engine 11.8 Firmware Intel Chipset Driver Bu sürücüleri indirerek kurun. Aşağıya bilgisayarınızın destek sayfasını bırakıyorum. Bence bütün sürücüleri indirip kurmalısınız. laptops and netbooks :: lenovo v series laptops :: v110 15iskcontentdetail - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com
milas1923 dedi: Selam, bilgisayarı uyku moduna aldığımda açılıyor. Uyandırma kaynağı: Cihaz -Intel(r) USB 3.0 extensible host Controller - 1.0 (Microsoft) olarak gözüküyor ama klavyeyi çıkarınca düzeliyor :/ Nasıl düzeltirim? not: klavyeyi çıkarınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Intel Management Engine 11.8 Firmware Intel Chipset Driver Bu sürücüleri indirerek kurun. Aşağıya bilgisayarınızın destek sayfasını bırakıyorum. Bence bütün sürücüleri indirip kurmalısınız. laptops and netbooks :: lenovo v series laptops :: v110 15iskcontentdetail - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com
B BamTeli Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer İstanbul Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #2 milas1923 dedi: Selam, bilgisayarı uyku moduna aldığımda açılıyor. Uyandırma kaynağı: Cihaz -Intel(r) USB 3.0 extensible host Controller - 1.0 (Microsoft) olarak gözüküyor ama klavyeyi çıkarınca düzeliyor :/ Nasıl düzeltirim? not: klavyeyi çıkarınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Intel Management Engine 11.8 Firmware Intel Chipset Driver Bu sürücüleri indirerek kurun. Aşağıya bilgisayarınızın destek sayfasını bırakıyorum. Bence bütün sürücüleri indirip kurmalısınız. laptops and netbooks :: lenovo v series laptops :: v110 15iskcontentdetail - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com Artı 0 Eksi Çözüm
milas1923 dedi: Selam, bilgisayarı uyku moduna aldığımda açılıyor. Uyandırma kaynağı: Cihaz -Intel(r) USB 3.0 extensible host Controller - 1.0 (Microsoft) olarak gözüküyor ama klavyeyi çıkarınca düzeliyor :/ Nasıl düzeltirim? not: klavyeyi çıkarınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Intel Management Engine 11.8 Firmware Intel Chipset Driver Bu sürücüleri indirerek kurun. Aşağıya bilgisayarınızın destek sayfasını bırakıyorum. Bence bütün sürücüleri indirip kurmalısınız. laptops and netbooks :: lenovo v series laptops :: v110 15iskcontentdetail - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com
KS KS milas1923 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.534 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ5 11400F 16 GB 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2021 #3 BamTeli dedi: Intel Management Engine 11.8 Firmware Intel Chipset Driver Bu sürücüleri indirerek kurun. Aşağıya bilgisayarınızın destek sayfasını bırakıyorum. Bence bütün sürücüleri indirip kurmalısınız. laptops and netbooks :: lenovo v series laptops :: v110 15iskcontentdetail - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com Genişletmek için tıkla... Kurdum düzeldi. Artı 0 Eksi
BamTeli dedi: Intel Management Engine 11.8 Firmware Intel Chipset Driver Bu sürücüleri indirerek kurun. Aşağıya bilgisayarınızın destek sayfasını bırakıyorum. Bence bütün sürücüleri indirip kurmalısınız. laptops and netbooks :: lenovo v series laptops :: v110 15iskcontentdetail - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com Genişletmek için tıkla... Kurdum düzeldi.