Uyanık kalmak için ne içmek ideal?

violavala29

Femtopat
Monster enerji içeceği var ama ne kadar işe yarar bilmiyorum, kahve falan mı tüketsem diyorum da bana fazla yaramıyor. Öyle tatlı falan da yapmıyorum ki arkadaş.

Monster enerji içeceği var ama ne kadar işe yarar bilmiyorum, kahve falan mı tüketsem diyorum da bana fazla yaramıyor. Öyle tatlı falan da yapmıyorum ki arkadaş.

Şekerli Türk kahvesi

Kahveyi taze çeken yerlerden almak lazım. Markette satılanlar çok acı oluyor.

Arkadaşlar bende reflü var ne kahve ne çay vs. içebiliyorum uykumu açmak için bana ne tavsiye verirsiniz peki?

Kahveyi nasıl tüketiyorsunuz? Zift gibi filtre/granül kahveyle uyanık kalabilirsiniz bence. Uyku hijyenine dikkat edin ama uyku saatine yakın tüketmeyin.

Red Bull ve kahveyi karıştırıp içtiğinizde uykunun nasıl bir his olduğunu bile unutabilirsiniz. Bu karışıma isteğe bağlı olarak kola da eklenebilir. Çarpıntıya neden olabilir, dikkat etmekte fayda var. Alternatif olarak kafein hapı kullanabilirsiniz.

Demli çay koy o bile etkili olabiliyor birkaç bardakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…