hel9me Yoctopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #1 Sabah 5 gibi uyanıp 30dk ayık kalıp sonra alarmı 8 gibi kurup tekrar uyuyunca uyanamıyorum. alarmı kapatıp tekrar uyuyorum sanki. Kesin çözüm var mı?
Sabah 5 gibi uyanıp 30dk ayık kalıp sonra alarmı 8 gibi kurup tekrar uyuyunca uyanamıyorum. alarmı kapatıp tekrar uyuyorum sanki. Kesin çözüm var mı?
bars19 Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #2 Niye 5 de uyanıyosun 8 de uyan işin yoksa. Bir daha uyumazsın.
hel9me Yoctopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #3 İbadet etmek için uyanabiliyorum fakat bazen geç uyumuş olunca diğer işlerim için daha çok uykuya ihtiyacım oluyor bu yüzden 8 gibi alarm kurup tekrar uyuyorum ama kalkamıyorum.
İbadet etmek için uyanabiliyorum fakat bazen geç uyumuş olunca diğer işlerim için daha çok uykuya ihtiyacım oluyor bu yüzden 8 gibi alarm kurup tekrar uyuyorum ama kalkamıyorum.