UYAP SMS nedir?

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Merhabalar, ablamın telefonuna Uyap SMS diye mesaj geldi ve şöyle yazılar yazıyor.
Bu olaydan hiçbir şey anlamadım, havza gibi şeyler söylüyorlar, başsavcılık falan. Dolandırıcılarin yeni yöntemi falan olabilir mi?

Ablam telefonu yeni aldı, alalı daha 2 gün oldu. Bugün Turkcell'den, Türk Telekom'a geçiş yaptı onlarla ilgili olacak diyeceğim ama sanmıyorum.

SAVE_20201107_245036.jpg

IMG_20201107_005139.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten buldugum kadariyla;
1. AMACI
Dava bilgileri de dâhil olmak üzere, UYAP Adalet, Avukat, Vatandaş ve diğer portallar üzerinden yapılan işlemler ile UYAP bünyesinde yayımlanan atama ve yer değiştirme gibi bilgilerle ilgili uyarı, bilgi, veri ve duyuruların, kısa mesaj (SMS) aracılığı ile kullanıcılara sunulabilmesidir.
Bir de bu mesajlar herkese gelmiyor abone olursaniz geliyormus.

Merhabalar, ablamın telefonuna UYAP SMS diye mesaj geldi ve şöyle yazılar yazıyor.
Bu olaydan hiçbir şey anlamadım, havza gibi şeyler söylüyorlar, başsavcılık falan. Dolandırıcılarin yeni yöntemi falan olabilir mi?

Ablam telefonu yeni aldı, alalı daha 2 gün oldu. Bugün Turkcell'den, Türk Telekom'a geçiş yaptı onlarla ilgili olacak diyeceğim ama sanmıyorum.

Eki Görüntüle 728855

Eki Görüntüle 728856

Merhaba, aynı mesaj bize de geldi. Bu konuda nasıl ilerlediniz? Ne oldu bilgi verebilir misiniz?
Merhabalar, ablamın telefonuna Uyap SMS diye mesaj geldi ve şöyle yazılar yazıyor.

Eki Görüntüle 728855

Eki Görüntüle 728856
@Furkan_D bana en kısa sürede cevap verebilirseniz çok sevinirim.

Eki Görüntüle 728855

Eki Görüntüle 728856
Merhaba, aynı mesaj istanbul başsavcılığı olarak geldi ancak ben istanbulda ikamet bile etmiyorum bu mesajdan ötürü çok huzursuzuz sizler nasıl ilerlediniz bu konuda

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı