Uyarı: Lütfen The Great Suspender'ı Hemen Kaldırın

Makaleler
1
Yer
Dünya
Daha fazla  
The Great Suspender isimli Chrome eklentisini hemen kaldırın!
Eklentinin içinde şifrelerenizi alan bir kod bulundu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

The Great Suspeneder eklentisini birkaç kişiye önerdim ve 2 milyon kullanıcısı var.
Eğer bu eklenti sizin tarayıcınızda varsa hemen kaldırın.

Google eklentiyi web mağazasından kaldırdı zaten.

Google'den kaldırıldı.

1612519657913.png

Şimdi Github başlıklarını okudum, eklenti sahibinin değişmesinden sonra olmuş olaylar. 2020 Mayıs'dan beri süregeliyormuş.

Kullananların şifresini değiştirmesi lazım. Bazı kullanıcılar Google'dan uyarı almaya başlamış.

Parasız malın yahnisi, baldan tatlıymış.

Sözün tamamını unuttum ama anladınız siz. 😄
Her beleş eklentiye güvenmeyin.

En iyi eklenti olmayan eklentidir :D

Şahsen tarayıcımda sadece güvenlik yazılımı ila yıllardır bilinen güvenilir bir reklam engelleyici var :) Diğer eklentilerden ne kadar kaçarsak o kadar iyi.

Yıllardır IDM eklentisini ve AdBlock kullanıyorum, sadece AdBlock işe yaramıyor(beleş sürümünde)
Şunu hep söylerim, kimse iyilik için bir ürünü bedava yapmaz, 1 dolar bile olsa yapar. Çünkü ondan bir şekilde kazanması lazım. Ben IDM kullanıyorum paralı sürümünü, fıstık gibi çalışıyor. AdBlock bazen sıyırıyor, ama o da güzel çalışıyor denilebilir. İnsan kendisi dikkat ettiği sürece hiçbir eklentiye gerek kalmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı