B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.699 Makaleler 1 Çözümler 3 19 Şubat 2015 #11 Recep Baltaş dedi: Cezayı vereni göremiyor olman gerek. Buna bir bakalım //Evet, artık cezayı veren gözükmüyor Yeni bir özellik daha: Uyarı alındığında bildirim gelmesi. Genişletmek için tıkla... Evet hiç gözükmüyor. Kimlerin verdiğini tek tek görebiliyorum.
Recep Baltaş dedi: Cezayı vereni göremiyor olman gerek. Buna bir bakalım //Evet, artık cezayı veren gözükmüyor Yeni bir özellik daha: Uyarı alındığında bildirim gelmesi. Genişletmek için tıkla... Evet hiç gözükmüyor. Kimlerin verdiğini tek tek görebiliyorum.
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 19 Şubat 2015 #12 Valla benim uyarılar Fight Club'a dönmüş, herkes sahnede. Birisi "Thug Life" yapmış bana, siz anladınız.
Valla benim uyarılar Fight Club'a dönmüş, herkes sahnede. Birisi "Thug Life" yapmış bana, siz anladınız.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.699 Makaleler 1 Çözümler 3 19 Şubat 2015 #13 Raydric dedi: Valla benim uyarılar Fight Club'a dönmüş, herkes sahnede. Birisi "Thug Life" yapmış bana, siz anladınız. Genişletmek için tıkla... Uyarılarını görebiliyorum Az uyarın varmış helal olsun
Raydric dedi: Valla benim uyarılar Fight Club'a dönmüş, herkes sahnede. Birisi "Thug Life" yapmış bana, siz anladınız. Genişletmek için tıkla... Uyarılarını görebiliyorum Az uyarın varmış helal olsun
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.699 Makaleler 1 Çözümler 3 19 Şubat 2015 #15 Silinen üye dedi: Bence de cezayı veren gözükmesin. Genişletmek için tıkla... Bence gözüksün daha iyi olur.
Silinen üye dedi: Bence de cezayı veren gözükmesin. Genişletmek için tıkla... Bence gözüksün daha iyi olur.
O Oğuzhan Altay Ziyaretçi 19 Şubat 2015 #16 B4ybars dedi: Bence gözüksün daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ben işin esprisini demiştim. Tabiki gözükse daha iyi olur.
B4ybars dedi: Bence gözüksün daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ben işin esprisini demiştim. Tabiki gözükse daha iyi olur.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 19 Şubat 2015 #17 Bu kötü oldu be... İnsan içine çıkamaz hale geldik.
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 19 Şubat 2015 #18 Hocam sende bana çalışmışsın bi ara. @Murat5038 O zamanlar ilk ceza denemelerini bana yapıyolardı hocam, yoksa benlik bir şey değil yani. @İbrahim Açıkgöz
Hocam sende bana çalışmışsın bi ara. @Murat5038 O zamanlar ilk ceza denemelerini bana yapıyolardı hocam, yoksa benlik bir şey değil yani. @İbrahim Açıkgöz
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 19 Şubat 2015 #19 Arkadaşlar bu sistemi "uyarı alıyoruz ancak hangi konuda hangi mesajda aldık" diyenler içindir. Bu yüzden konunuzu görüp boşuna konuları meşgul etmeyin diye.
Arkadaşlar bu sistemi "uyarı alıyoruz ancak hangi konuda hangi mesajda aldık" diyenler içindir. Bu yüzden konunuzu görüp boşuna konuları meşgul etmeyin diye.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.699 Makaleler 1 Çözümler 3 19 Şubat 2015 #20 Raydric dedi: Hocam sende bana çalışmışsın bi ara. @Murat5038 O zamanlar ilk ceza denemelerini bana yapıyolardı hocam, yoksa benlik bir şey değil yani. @İbrahim Açıkgöz Genişletmek için tıkla... Bana nerdeyse tüm yetkililer uyarı vermiş.
Raydric dedi: Hocam sende bana çalışmışsın bi ara. @Murat5038 O zamanlar ilk ceza denemelerini bana yapıyolardı hocam, yoksa benlik bir şey değil yani. @İbrahim Açıkgöz Genişletmek için tıkla... Bana nerdeyse tüm yetkililer uyarı vermiş.