Uyarılma nedenim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Daha fazla  
Şimdi ilk önce bu konuyu uyarılma nedenimi haksız yere bulduğum için açıyorum. Size göre haklı olabilir veya olmayabilir sadece forum yetkililerine bunu danışmak istedim. Dün saat 21.59 civarında uyarımı aldım nedeni "raporlamak yerine uyarmak" evet bunu yaptım hem mesaj olarak hem de raporlayarak. Büyük ihtimalle raporum gitmedi ondan uyarıyı aldım. Uyarı sürem 1 saat olarak gözüküyordu. Ben de uyarımın bitmesini bekledim çünkü konuma yeni bir mesaj gelmişti onu yanıtlamak istiyordum. Aradan 1 saat geçti hala yetkilerim sınırlı, bir saat on dakika geçti sınırlı, bir saat yirmi dakika geçti sınırlı. Ben de bir sorun yaşandığını düşünüp yan hesap oluşturarak bunu yetkililere iletmek istedim çünkü ne bir konu açabiliyorum ne de bir mesaj gönderebiliyorum. Konuyu oluşturdum, içindeki yazanlar şöyleydi yanlış hatırlamıyorsam: "merhabalar "alting" yapmayı sevmesem de ana hesabımda uyarı yemiştim ve süresi bitmesine rağmen hala açılmadı ilgilenirseniz sevinirim @yavukyr." gibi bir konuydu. Bunu gönder dedim hesabımı oluşturdum ve üyeliğimin onaylanmasını bekledim. Yaklaşık 5-10 dakika içerisinde hesabımın reddedildiği hakkında bir mesaj geldi ve bunun üzerine 1 günlük uyarı aldım. Olayı en doğru şekilde anlatmaya çalıştım, eksik bir yer kaldıysa bu konuyla ilgilenen moderatör ekip tamamlar ise sevinirim. Sizden isteğim eğer haklıysam dün aldığım 2 uyarının silinmesini istiyorum eğer haksız isem bana nedenini açıklarsanız çok sevinirim. İyi akşamlar.

Rapor ettiyseniz mesajla uyarmanıza ne gerek vardı? Uyarıda bir problem yok. Ek olarak, çoklu üyelik açmak yerine rapor sisteminden bizimle iletişime geçebilirdiniz. Denediniz mi, hayır. Kurallara aykırı olan şeyi yaptınız, çoklu üyelik açtınız. Uyarılarınızda bir problem yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı